top of page
SHARE:

ABRONA

SENIOR ACCOUNTMANAGER ZORGVERKOOP

PRINT PAGINA

Voel jij je thuis aan de onderhandelingstafel en ben jij een netwerker die een sleutelrol wil leveren in kwalitatieve en betaalbare zorg? We zijn op zoek naar een senior accountmanager zorgverkoop voor 32-36 uur.

 

De organisatie:

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. In de provincie Utrecht heeft Abrona meer dan 50 zorglocaties en woongroepen met werkplekken voor mensen die cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen op welke manier dan ook. Zij biedt langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar leefwereld.

 

Plaats in de organisatie:

Je bent het gezicht vanuit Abrona richting financiers zoals het zorgkantoor en zorgverzekeraars, samenwerkingspartners en andere stakeholders, als het gaat om de contractuele zaken voor nu maar ook voor de toekomst. Vanuit jouw rol coördineer je de wijze waarop allianties worden aangegaan en onderhouden. Je stelt offertes op en voert verkoopgesprekken en onderhandelingen met inkopers / financiers. Dit in nauwe afstemming met bijvoorbeeld de Raad van Bestuur, het MT en de accountmanager Maatschappelijke Ondersteuning. Je bent een op en top netwerker en je hebt een actief netwerk of bent in staat dit snel op te bouwen waardoor jij duurzame relaties weet aan te gaan met het zorgkantoor, zorgverzekeraars en andere belanghouders. Hierbij onderhoud je nauw contact met de Raad van Bestuur en het Managementteam. Op verzoek van de Raad van Bestuur vertegenwoordig je Abrona bij verkoopgesprekken, externe oriëntaties en contacten.

 

Je bent in staat om de marktpositie van Abrona te verbeteren door oplossingen te vinden voor behoeften uit de markt en het realiseren van vernieuwende samenwerkingen. Je signaleert kansen op het gebied van zorgverkoop en profilering, die van invloed zijn op de strategische koers van Abrona, en adviseert de Raad van Bestuur en het management hierover gevraagd en ongevraagd. Je hebt in deze rol drie resultaatgebieden :

•          Ontwikkelen en realiseren van verkoopstrategieën voor zorgverkoop;

•          Acquisitie en relatiebeheer;

•          Marktontwikkeling en innovatie.


Werkzaamheden:

 • Opstellen, analyseren en interpreteren van managementinformatie en business cases;

 • Proactief adviseren van de RvB en het (zorg)management over bedrijfseconomische vraagstukken zoals investeringen, samenwerkingsinitiatieven en proces verbeteringen;

 • Opstellen van meerjarenplannen en (meerjaren) begrotingen;

 • Leggen van verbindingen tussen het primaire proces en de (financiële) bedrijfsvoering;

 • Risico analyse maken bij het coördineren en uitvoeren van zorgverkoopprocessen, bij (het voorbereiden van) contractonderhandelingen en bij het ontwikkelen en implementeren van verkoopstrategieën;

 • Signaleren van financiële en maatschappelijke trends binnen de sector;

 • Integer om gaan met vertrouwelijke bedrijfsinformatie;

 

Het profiel:

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beschik jij over Wo werk- en denkniveau verkregen door een afgeronde relevante opleiding aangevuld met ervaring met aanbestedingen en (financiële) processen in het kader van zorgcontractering. Je combineert jouw commerciële drive met hart voor de zorg. Je hebt actuele kennis van relevante landelijke ontwikkelingen en aanpalende wet- en regelgeving, waaronder de aanbestedingswet en je kunt deze vertalen naar de consequenties voor de organisatie. Je hebt een stevige persoonlijkheid met een proactieve houding en je bent in staat om in korte tijd een intern en extern netwerk op te bouwen, samenwerkingsrelaties aan te gaan, onderhandelingsgesprekken te voeren en de zorgverkoopprocessen te coördineren. Hierbij heb jij gevoel voor bestuurlijk- politieke verhoudingen en belangenverschillen.

 

Abrona biedt jou in eerste instantie een jaarcontract. Bevalt het wederzijds dan hebben wij alle intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Werken bij Abrona betekent voor jou alle ruimte om je te mogen ontwikkelen en te ontplooien. Uiteraard hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij.

 

Wij bieden:

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

 • Een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Gehandicaptenzorg;

 • Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week;

 • Vakantietoeslag van 8%;

 • Een uitstekend pensioen bij Zorg en Welzijn;

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding;

 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via GoodHabitz.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Abrona. Voor nadere informatie over de vacature kan  je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page