top of page
SHARE:

ACTIVITE
Business Controller

PRINT PAGINA

Voor ActiVite in Leiderdorp zoeken wij een proactieve business controller. Het betreft een nieuwe rol, hierdoor is er veel vrijheid om de functie samen met je collega’s vorm te gaan geven

 

De organisatie:

ActiVite biedt een integraal aanbod van passende zorg, behandeling- en ondersteuning aan de inwoners en partners binnen ons werkgebied. De uitgangspunten van positieve gezondheid vormen naast de principes van de juiste zorg op de juiste plaats een belangrijke leidraad. Om dit waar te maken zetten wij onze medewerkers op 1: zij maken het verschil in onze organisatie en voor onze cliënten. Duurzame middelen en keuzes vormen naast een gezonde bedrijfsvoering de solide basis van ActiVite.

 

Wij doen dit door in vertrouwen samen te werken. Binnen onze organisatie, in onze regio en waar nodig in een bredere context met relevante partners om passende zorg, behandeling en ondersteuning te kunnen bieden, nu en in de toekomst. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onszelf, elkaar, onze cliënten en organisatie. ActiVite gaat complexe thema's niet uit de weg en durft moedige keuzes te maken waar dit nodig is. Wij zijn een lerende organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling, fouten maken en innovaties.

 

ActiVite is actief in de regio’s Duin- en Bollenstreek, Amstelveen, Kaag en Braassem, Leiden-Noord & -Zuid, Leiderdorp, Rijndorpen en Alphen aan den Rijn en heeft als enige aanbieder in deze regio een compleet en samenhangend aanbod van zorg en welzijn. De organisatie biedt 24/7: verpleeghuiszorg, palliatief (terminale) zorg, (gespecialiseerde) wijkverpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, ontmoetingscentra, gemaksdiensten aan huis en cursussen. Bij ActiVite werken ca. 2.500 medewerkers. De omzet bedraagt ca. € 100 miljoen.

 

Wat ga je doen:

Vanuit jouw kennis en ervaring geef je gevraagd en ongevraagd advies en neem je deel aan diverse projecten. Jij analyseert daarin de financiële vraagstukken en voert overleg met verschillende stakeholders binnen de organisatie. Je komt met gericht advies en zorgt voor afstemming met de relevante organisatieonderdelen. 

 

 • Ondersteunt het management en raad van bestuur bij de bedrijfsvoering door middel van het geven van (gevraagde en ongevraagde) adviezen op bedrijfseconomisch gebied.

 • Draagt zorg voor tijdige levering van periodieke managementinformatie.

 • Je ondersteunt de interne klant bij het benutten van kansen en het beheersen van risico’s.

 • Analyseert en beoordeelt beleidsplannen op financiële haalbaarheid en adviseert de betreffende directeur/manager hierover.

 • Opstellen van lange termijn prognoses en (meerjaren)begrotingen (en investeringsbegrotingen);

 • Opstellen van liquiditeitsprognoses, treasurybeleid en -rapportages;

 • Professionaliseren data-analyse en informatievoorziening binnen ActiVite.

 

Wat breng je mee:

Je bent in staat door complexe context heen te kijken en deze om te zetten naar adequate stuurinformatie. Je bent planmatig ingesteld en buitengewoon goed in het stellen van de juiste prioriteiten. Als business controller ben je de kritische sparringpartner op strategisch en tactisch niveau. Dus bij uitstek iemand die contact heeft met alle lagen binnen de organisatie. Goed luisteren, communiceren en draagvlak creëren is onmisbaar in deze rol.

 

 • Je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO/WO-niveau;

 • Ruime ervaring als controller, ervaring in de gezondheidszorg is een pré;

 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, analytisch en je bent proactief;

 • Je bent in staat om complexe materie op een gestructureerde en heldere wijze te presenteren; 

 • Je werkt graag in een team, bent benaderbaar en kan goed relativeren.

 

Wat krijg je ervoor terug:

Werken bij ActiVite betekent voor jou alle ruimte om je te ontwikkelen en ontplooien. Uiteraard hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. De functie van business controller wordt gewaardeerd in FWG 65 conform de cao VVT.

 

Naast het salaris bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

 • Vakantiegeld 8%;

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 • Reiskostenvergoeding;

 • Voordelige collectieve zorgverzekering en fietsplan

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor ActiVite. Voor nadere informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page