top of page
SHARE:

ACTIVITE
Hoofd Financiële Administratie

PRINT PAGINA

Voor ActiVite, gevestigd in Leiderdorp, zoeken wij per 1 januari a.s. een hoofd financiële administratie wegens pensionering van het huidige hoofd.

 

De organisatie:

ActiVite biedt een integraal aanbod van passende zorg, behandeling- en ondersteuning aan de inwoners en partners binnen ons werkgebied. De uitgangspunten van positieve gezondheid vormen naast de principes van de juiste zorg op de juiste plaats een belangrijke leidraad. Om dit waar te maken zetten wij onze medewerkers op 1: zij maken het verschil in onze organisatie en voor onze cliënten. Duurzame middelen en keuzes vormen naast een gezonde bedrijfsvoering de solide basis van ActiVite.

 

Wij doen dit door in vertrouwen samen te werken. Binnen onze organisatie, in onze regio en waar nodig in een bredere context met relevante partners om passende zorg, behandeling en ondersteuning te kunnen bieden, nu en in de toekomst. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onszelf, elkaar, onze cliënten en organisatie. ActiVite gaat complexe thema's niet uit de weg en durft moedige keuzes te maken waar dit nodig is. Wij zijn een lerende organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling, fouten maken en innovaties.

 

ActiVite is actief in de regio’s Duin- en Bollenstreek, Amstelveen, Kaag en Braassem, Leiden-Noord & -Zuid, Leiderdorp, Rijndorpen en Alphen aan den Rijn en heeft als enige aanbieder in deze regio een compleet en samenhangend aanbod van zorg en welzijn. De organisatie biedt 24/7: verpleeghuiszorg, palliatief (terminale) zorg, (gespecialiseerde) wijkverpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, ontmoetingscentra, gemaksdiensten aan huis en cursussen. Bij ActiVite werken ca. 2.500 medewerkers. De omzet bedraagt ca. € 100 miljoen.


De functie:

Jij bent als hoofd FA het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de financiële  administratie. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en hebt zicht op de financiële processen en het werk van je collega's. Indien er ondersteuning nodig is, dan steek jij graag de handen uit de mouwen! Ook ben je een verbindende factor richting andere afdelingen en de locatiemanagers waarbij je goed kan omgaan met verschillende belangen.

De financiele kolom van ActiVite is in ontwikkeling. Als hoofd FA rapporteer je in eerste instantie aan de raad van bestuur. Op termijn zul je gaan rapporteren aan de nieuw aan te stellen Manager Finance & Control. Je geeft op een inspirerende en coachende wijze leiding aan het team.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • geeft leiding aan de medewerkers financiële administratie. Stuurt aan, coacht, begeleidt en neemt (laat meedenken) het team mee in veranderingen;

 • werkt continue aan een betrouwbare inrichting van de financiële processen zodat de weergave van opbrengsten, kosten en balansposities juist, volledig en tijdig worden verstrekt;

 • behandelt en/of begeleidt de behandeling van gecompliceerde financiële vraagstukken;

 • vernieuwt de financiële dienstverlening en past deze aan naar de hedendaagse (automatiserings)normen en toepassingen. Heeft daarbij goed oog en begrip voor de interne behoeften in de organisatie en stemt deze af op de aanwezige expertise binnen het team;

 • zorgt voor adequate uitvoering van AO/IC en beheersmaatregelen binnen de financiële administratie. Voert ook zelf de nodige verbandcontroles uit om hierop toe te zien;

 • is verantwoordelijk voor de interim controle, jaarafsluiting en het opstellen van de jaarrekening. Is hierin ook het aanspreekpunt voor de accountant;

 • bijdragen aan de doorontwikkeling  en optimalisatie van systemen en de informatievoorziening;

 

Functie eisen:

 • een afgeronde hbo/ wo opleiding richting bedrijfsadministratie/ bedrijfseconomie

 • minimaal 4-5 jaren werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie;

 • je hebt ervaring met het opstellen van jaarrekeningen

 • je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen;

 • je bent sterk in het plannen, coördineren en organiseren, voortgangsbewaking en opstellen van rapportages;

 • je bent gericht op een constructieve samenwerking en bent een sparring partner voor je collega’s;

 • je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen energie geeft en ze in beweging zet;

 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

 • ervaring in de zorg is een pré maar niet vereist.

 

Wat krijg je ervoor terug:

Werken bij ActiVite betekent voor jou alle ruimte om je te ontwikkelen en ontplooien in een dynamische omgeving. Uiteraard hoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. De functie van hoofd financiële administratie wordt gewaardeerd in FWG 65 conform de cao VVT.

 

Naast het salaris bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

 • Vakantiegeld 8%;

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Voordelige collectieve zorgverzekering en fietsplan.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor ActiVite. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page