top of page
SHARE:

ActiVite
Manager Bedrijfsvoering Ouderenzorg

PRINT PAGINA

36 uur per week hybride. Locatie Leiderdorp

FWG 75 € 5657.12,-/ € 8815.44 per 1 maart 2023.

 

 

Word jij blij van het opzetten van de functie van manager bedrijfsvoering binnen de ouderenzorg? Dan is dit jouw kans!

 

Manager bedrijfsvoering

 

Als manager bedrijfsvoering ontvang je leiding van de Raad van Bestuur. Geeft direct leiding aan de business controllers, zorgverkoper en de managers van de financiële administratie, de facilitaire dienst (vastgoed en accommodatie, logistiek en klant contactcentrum) en de afdeling ict en geeft indirect leiding aan de medewerkers van deze afdelingen. Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor het beleid en de koers, de inrichting, verrichting en integraliteit van de verschillende afdelingen en diensten binnen de bedrijfsvoering van ActiVite. Je hebt als lid van het managementteam invloed op de koers, visie, strategie, beleid en begroting van de organisatie.

 

Uitdagingen op het gebied van financiële verantwoording, vastgoed, ict en de arbeidsmarkt spreken jou aan, en je ziet er naar uit om meer aan de integraliteit van ActiVite te werken?

 

Contact met accountant, banken en integraal meerjarenbeleidsplan staan centraal in deze functie. Daarnaast spelen er nog meer thema’s zoals zorgverkoop, vastgoed en meerjaren begroting.

 

Voorbeelden van dossiers die vallen onder de rol van manager bedrijfsvoering zijn:

 • Ontwikkelen en implementeren van een gedragen integrale visie en een meerjarenbeleidsplan voor de totale bedrijfsvoering die inspeelt op noodzakelijke en toekomstige ontwikkelingen op de deelgebieden finance & control, ict, facilitaire zaken inclusief strategisch vastgoedbeheer, zorgverkoop/contractmanagement;

 • Bijdragen aan de professionalisering, samenwerking en goede sfeer in het team;

 • Trekker van strategische thema’s, draagt zorg voor strategische beleids- en organisatieontwikkeling en initieert en leidt in dit kader organisatiebrede, multidisciplinaire projecten, programma’s en veranderingsprocessen;

 • Voert regie op de totstandkoming en de kwaliteit van de jaarlijkse planning- en control cyclus. Ziet toe op de totstandkoming en de kwaliteit van de organisatiebrede (meerjarig)begroting en adviseert Raad van Bestuur hierbij.

 

Wij bieden:

 • Een 36 urige werkweek met mogelijkheid 50/50 hybride werken;

 • Inschaling FWG 75 met een salarisrange van € 5657.12,-/ € 8815.44 per 1 maart 2023;

 • Een pensioenregeling bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn;

 • Een vakantietoeslag ven 8 % en een eindejaarsuitkering van 8.33 %;

 • Voordelige collectieve zorgverzekering en fietsplan.

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde wo opleiding richting bedrijfseconomie;

 • Minimaal 4-5 jaren werkervaring in een vergelijkbare financiële functie;

 • Je hebt ervaring met het coachend aansturen van professionals;

 • Je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen energie geeft en ze in beweging zet;

 • Ervaring in de zorg is een pré maar niet vereist;

 • Goed gevoel voor bestuurlijke zaken.

 

De organisatie:

ActiVite biedt een integraal aanbod van passende zorg, behandeling- en ondersteuning aan de inwoners en partners binnen ons werkgebied. Om dit waar te maken zetten wij onze medewerkers op 1: zij maken het verschil in onze organisatie en voor onze cliënten. Duurzame middelen en keuzes vormen naast een gezonde bedrijfsvoering de solide basis van ActiVite.

 

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onszelf, elkaar, onze cliënten en organisatie. ActiVite gaat complexe thema's niet uit de weg en durft moedige keuzes te maken waar dit nodig is. Wij zijn een lerende organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling  en innovaties.

 

ActiVite is actief in de regio’s Duin- en Bollenstreek, Amstelveen, Kaag en Braassem, Leiden-Noord & -Zuid, Leiderdorp, Rijndorpen en Alphen aan den Rijn en heeft als enige aanbieder in deze regio een compleet en samenhangend aanbod van zorg en welzijn. De organisatie biedt 24/7: verpleeghuiszorg, palliatief (terminale) zorg, (gespecialiseerde) wijkverpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, ontmoetingscentra, gemaksdiensten aan huis en cursussen. Bij ActiVite werken ca. 2.500 medewerkers en de omzet bedraagt ca. € 100 miljoen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op!

Public Search verzorgt de selectie voor ActiVite.

Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

 

Nb. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page