top of page
SHARE:

AMSTERDAM UMC

Adviseur/Accountmanager Zorgcontractering

PRINT PAGINA

Jij bent als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen, kansen en risico’s in de zorgmarkt en zet je graag samen met ons team in om binnen een complex speelveld, met zorgverzekeraars en andere stakeholders, tot waardevolle contract- en samenwerkingsafspraken te komen.

 

De organisatie

Werken in Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien. Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen.

 

De functie

Als Adviseur/ accountmanager maak je deel uit van het team Zorgcontractering, binnen de afdeling financiën van het Amsterdam UMC. Het team richt zich op de positionering en profilering van het Amsterdam UMC richting zorgverzekeraars en andere stakeholders. Het primaire doel is het creëren van (financiële) randvoorwaarden voor het kunnen leveren van hoog complexe topreferente zorg, door het voeren van onderhandelingen met zorgverzekeraars. Dit vindt plaats in een complex speelveld waarvan de betaalbaarheid van zorg een uitdaging is, door demografische ontwikkelingen, technologische vooruitgang en sterke groei van dure geneesmiddelen. Het team werkt vanzelfsprekend over beide locaties van Amsterdam UMC (VUmc en het AMC).

 

In het kader van “de juiste zorg op de juiste plek”, werkt het team samen met o.a. Strategie & Innovatie en Planning & Control, aan samenwerkingsverbanden met andere zorgaanbieders. Daarnaast spelen er diverse landelijke en regionale ontwikkelingen welke direct of indirect van invloed zijn op de afspraken met zorgverzekeraars. Het team Zorgcontractering is regelmatig op actieve wijze betrokken bij deze ontwikkelingen.

 

Als adviseur/ accountmanager ben je -samen met je collega’s- verantwoordelijk voor het adviseren van directie en bestuur over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan zorgcontractering. Je geeft vorm aan de verkoopstrategie en voert onderhandelingen met verzekeraars. Je brengt het Amsterdam UMC, in al haar facetten voor het voetlicht van verzekeraars en andere stakeholders (zoals samenwerkingspartners) door op de hoogte te zijn van interne en externe ontwikkelingen. Je volgt (beleid) ontwikkelingen, kansen en risico’s in de zorgmarkt op de voet en je anticipeert hier pro actief op. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verschillende activiteiten en (landelijke) werkgroepen gerelateerd aan zorgcontractering.

 

Wat we van je verwachten

Als adviseur/ accountmanager zorgcontractering beschik jij minimaal over de volgende vereisten en kwaliteiten:

  • WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in de zorgsector opgedaan in een ziekenhuis of bij een zorgverzekeraar;

  • ervaring met onderhandelingen in een complex politiek speelveld;

  • je bent in staat om je in korte tijd de materie eigen te maken, snel te schakelen, (kwantitatieve) informatie te verwerken en om te zetten naar concrete voorstellen en acties.

 

Je bent een echte verbinder en weet op creatieve wijze bruggen te slaan tussen de belangen van het Amsterdam UMC, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Hierbij heb jij een goed gevoel voor verhoudingen en beweegt je gemakkelijk in een complexe door professionals gedreven organisatie. Naast het ontwikkelen van beleid bent je ook in staat dit te concretiseren en anderen hiervoor te enthousiasmeren. Hierbij benut jij vanzelfsprekend jouw uitstekende communicatieve en anaytische vaardigheden die volgens ons onmisbaar zijn.

 

Wat we je bieden

Salarisschaal 12: 4763 tot 6122 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier (indicatief) jouw netto salaris.

  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.

  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.

  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en een Jong Amsterdam UMC en organiseren vanuit beide verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

 

In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Amsterdam UMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 06-29588050/ ltenbrink@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265/ jvantamelen@publicsearch.nl

 

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

bottom of page