DOWNLOAD:
SHARE:

ADMIRAAL DE RUYTERZIEKENHUIS

ADVISEUR ZORGVERKOOP

Voor Het Admiraal de Ruyterziekenhuis (Adrz) in Goes zijn wij op zoek naar een Adviseur Zorgverkoop.

 

De organisatie:

Adrz is een algemeen ziekenhuis dat alle gangbare specialismen aanbiedt. Onze grote spoedeisende hulp is bovendien enorm belangrijk voor het borgen van acute zorg in de regio. Meer dan 80% van de inwoners van deze regio maakt gebruik van onze planbare zorg.

 

Adrz staat voor het bieden van maximale kwaliteit, veiligheid en comfort aan de Zeeuwse patiënt op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig. Zij vinden het daarbij belangrijk om hun afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij hun kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

 

De functie:

Als Adviseur Verkoop ben je, naast de zorgcontractering bij zorgverzekeraars, verantwoordelijk voor het benutten van de transformatiegelden en het verhogen van de opbrengsten uit subsidies. Ook ben je bezig met het ondersteunen, adviseren en informeren van interne en externe klanten over verkoopvraagstukken. Je levert een actieve bijdrage aan het opstellen en controleren van opbrengst gerelateerde overeenkomsten met derde partijen. Als contractbeheerder draag je zorg voor de borging, beheer van afspraken en overdracht naar gebruikers. Je bent aanspreekpunt voor vraagstukken over zorg- en overige verkoop activiteiten en business development ontwikkelingen.

 

Als Adviseur Zorgverkoop maak je onderdeel uit van het Team Verkoop Dit team bestaat uit 3 collega’s en wordt aangestuurd door Hoofd Verkoop en Inkoop. Het team valt onder de afdeling Finance & Control bestaande uit de teams: business control, BIC, zorgadministratie, financiële administratie, salarisadministratie, inkoop en verkoop.

 

Functie eisen: 

  • Een relevante opleiding op hbo-niveau en ruime werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Specifieke kennis van subsidies en transformatiegelden;

  • Bij voorkeur ervaring in een ziekenhuisomgeving;

  • Commerciële vaardigheden, je benut actief kansen en mogelijkheden;

  • Kennis en ervaring van commerciële processen, sterk in onderhandelen en beïnvloeden;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, nodig voor contact met interne en externe klanten; 

  • In staat is tegengestelde belangen en weerstanden bij advisering en onderhandelingen te overbruggen; 

  • Analytisch zeer vaardig.

 

Aanbod:

Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

 

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veel gebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

 

Tot slot bieden zij volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Adrz. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink op 06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl. of Joey van Tamelen op 06-28239265 of jvantamelen@publicsearch.nl