top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

AERES

hoofd financiële administratie

(1fte) 38uur per week  max €5301,26

 

 Aeres is een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken en heeft alle niveaus   van het beroepsonderwijs in huis: praktijkonderwijs, vmbo, mbo, hbo, master en contractonderwijs. Aeres heeft 1.100   medewerkers, 8.500 leerlingen en studenten en jaarlijks volgen nog eens vele duizenden volwassenen een training of cursus.   Het bestuursbureau (Ede) ondersteunt het College van Bestuur en bestaat uit diverse stafafdelingen waaronder Finance &   Control. Vanwege het aanstaande vertrek van ons hoofd Financiële Administratie zijn we op zoek naar een: 

                                             

                                                           HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE (1 fte)
                                           professional die vanuit inhoudelijke expertise verbindt en verbetert
 

 Wat ga je doen?

 In deze Aeres brede functie ben je verantwoordelijk voor een volledige, tijdige en correcte financiële administratie in al zijn   facetten, inclusief het realiseren van tijdige en juiste verantwoordingsinformatie waaronder de geconsolideerde jaarrekening   van Aeres. Op basis van relevante in en externe ontwikkelingen maak je de vertaalslag naar consequenties voor het te   voeren (meerjaren) financiële beleid. Tevens leid je Aeres breed complexe projecten. Je geeft leiding aan de medewerkers   van de financiële administratie (9 fte). Daarnaast ben je functioneel verantwoordelijk voor decentrale administratieve   medewerkers (7 fte). Door je stijl van leidinggeven motiveer je medewerkers, stimuleer je een open communicatie en   onderlinge teamsamenwerking. Je bevordert servicegericht denken en handelen, bewaakt de voortgang en werkt waar nodig   mee aan de uit te voeren werkzaamheden.

 Je bent adviseur en sparringpartner voor het Hoofd Finance & Control, controllers, bestuur en management. Je rapporteert   aan het Hoofd Finance & Control.

 

 Wat vraagt Aeres?

 Overtuigend, consequent en oplossingsgericht neem je de medewerkers mee  en realiseer je samen met hen   kwaliteitsverbetering en optimalisering van administratieve processen. Je bent analytisch, proactief, en stressbestendig en   houdt bij wisselende werkdruk het totaal overzicht binnen een organisatie met veel diversiteit. Verder ben je flexibel en   organisatiesensitief en schakel je gemakkelijk tussen medewerkers, directies en het bestuur. Wij vragen een afgeronde   opleiding (minimaal Hbo-economisch), inhoudelijk relevante  en ruime leidinggevende ervaring in een organisatie met veel   diversiteit en affiniteit met de non-profit sector (bij voorkeur onderwijs). Je hebt ervaring in het werken met geautomatiseerde   systemen en spreadsheets en ervaring met Exact Financials.

 

 Wat biedt Aeres?

 Aeres biedt een salarisperspectief in schaal 12, maximaal € 5301,26. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

 

 Interesse?

 Bij interesse of met vragen kun je bellen met Renee van Wijngaarde op nummer 06 421 48 552 of mail je cv naar   rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page