top of page
SHARE:

ALRIJNE ZORGGROEP
teamleider financiële administratie

Ben jij de Teamleider Financiële Administratie voor de afdeling Finance & Control voor 36 uur per week? Wil jij samen bouwen aan een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen in jouw vak én mee kunt helpen aan onze ambitie: oprechte aandacht voor zorg. Heb jij lef, ben je communicatief sterk en ben je een betrokken teamleider met oprechte interesse in je teamleden? Dan zoeken we jou!

 

Functie:

Als Teamleider Financiële Administratie ga je dagelijks leiding en sturing geven aan de medewerkers van het team (12 fte). De Financiële Administratie bestaat uit medewerkers crediteurenadministratie, medewerkers debiteurenadministratie, administratief medewerkers financiële administratie en senior medewerkers financiële administratie.   De afdeling is gevestigd in Leiderdorp en maakt deel uit van de resultaat verantwoordelijke eenheid Finance & Control (F&C). De RVE F&C bestaat naast de Financiële Administratie uit Planning & Control, Zorgadministratie en Business Intelligence. Je ontvang leiding van de manager F&C en je neemt plaats in het MT F&C.

Kouw professionaliteit en kennis krijgt alle ruimte. Jij richt je op interessante uitdagingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling en Alrijne Zorggroep verder helpen. Zo ga je aan de slag met een aantal veranderingen en verbeteringen waaronder het verder ontwikkelen van het team en de dienstverlening, het optimaliseren en versnellen van de P&C cyclus, het jaarrekening traject en de maandafsluiting. Het grootboekbeheer is een eveneens een belangrijk onderdeel van de maken kwaliteitsslag. Je draagt mede zorg dat juist, volledig en tijdig inzicht gegeven wordt in de balans en de verlies- & winstrekening. Kortom een functie met veel interessante uitdagingen!

De cultuur binnen Alrijne Zorggroep is open, betrokken en kenmerkt zich door korte lijnen. Vragen stellen wordt gewaardeerd en iedereen kan elkaar altijd aanspreken of om advies vragen. Belangrijke waarden die Alrijne nastreeft zijn: oprechte aandacht voor elkaar, toegankelijk zijn, verbindend voor de beste zorg en we organiseren met lef. 

 

Profiel:

Jij bent een teamleider met oog voor mensen en kennis van managementtechnieken. Je weet een goede balans te vinden tussen de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het behalen van de gestelde afdelingsdoelen. Je behoudt het overzicht en bewaakt de voortgang van de dagelijkse bedrijfsvoering.

 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde;

 • Een professional op het gebied van FA;

 • Minimaal vier jaar werkervaring in het vakgebied, bij voorkeur in de zorgsector;

 • Ervaring (bij voorkeur) in het aansturen en coachen van teams;

 • Resultaatgericht, daadkrachtig, alert, praktisch en realistisch;

 • Sociaal vaardige, proactieve verbinder en teamspeler die denkt in kansen.

 

Wij bieden:

 • Een maandsalaris van maximaal €5.801,- op basis van een 36-urige werkweek;

 • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week;

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van twee maanden);

 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een vaste dertiende maand;

 • Veel vrije tijd: bovenop 144 vakantie-uren krijg je 57 PLB-uren op fulltime basis;

 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld lean six sigma, communicatieve vaardigheden en dergelijke; we werken met Goodhabitz waarin veel ruimte is voor zelfontwikkeling;

 • Een werkplek in Leiderdorp met gratis parkeergelegenheid, goede OV voorzieningen en mogelijkheid tot thuiswerken, zodat je werk en privé makkelijker kunt combineren;

 • We hebben een aantrekkelijke fiscale regeling waardoor je met veel korting mooie producten kunt aanschaffen zoals een fitnessabonnement, fiets, laptop, tablet, smartphone, Hello Fresh boxen en cadeaubonnen van Bol.com of Coolblue.

 • Bovenal een prettige werkomgeving met gedreven, enthousiaste en betrokken professionals.

 

Solliciteren?

Public Search verzorgt de werving voor Alrijne Zorggroep. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Mi Yu Vink 06-28814271of Joey van Tamelen 06 282 392 65. Je cv mag je ook mailen naar mvink@publicsearch.nl of jvantamelen@publicsearch.nl

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page