top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

AM match
(Senior)Controller  

Samentha.jpg

32-36 uur per week, max € 5.523,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur)

 

Voor AM match zijn wij op zoek naar een (Senior) Controller!

 

ORGANISATIE:

AM match is een samenwerking van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Samen willen we in de regio Amstelland en Meerlanden een succes maken van de Participatiewet. Ons doel? Mensen die vallen onder de Participatiewet nieuwe kansen bieden op betaald werk bij reguliere bedrijven.

 

De belangrijkste taak van AM match is de ideale match vinden tussen bedrijven en mensen die terug moeten keren in het arbeidsproces. Werkzoekenden krijgen een training van zes weken, waarin ze worden voorbereid om (weer) aan het werk te gaan. Is er een werkplek gevonden? Dan begeleiden we werknemer en werkgever, met jobcoaching en advies op het gebied van subsidies en financiële regelingen.

 

Bij AM match werken we in teams met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Bij ons vind je doeners, netwerkers en mensen die denken in oplossingen. We motiveren elkaar om door te groeien en te doen waar we echt goed in zijn. Al je ambities kun je kwijt in deze platte organisatie. Het is daarom belangrijk dat je visie hebt op je uit toe voeren werkzaamheden en een goed gesprek met een collega niet uit de weg gaat. Ben jij ondernemend, resultaatgericht en goed in samenwerken? Dan pas je bij AM match!
 

AFDELING:
Als (Senior) Controller ben je werkzaam binnen het team bedrijfsbureau en valt onder het cluster Bedrijfsvoering. Het team bedrijfsbureau bestaat uit medewerker salarisadministratie, financial controller, medewerkers bedrijfsvoering, medewerkers KAM, management assistent en administratief medewerker.

Het cluster Bedrijsvoering bestaat verder uit het team HR met senior HR, HR adviseurs, medewerker, bedrijfsmaatschappelijk werker en medewerker verzuim.

 

Samen is het cluster Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering op de gebieden van o.a. planning, financiën, control, ICT, Facilitair en HR. Het bedrijfsonderdeel is ondersteunend en dienstverlenend van aard.

ROL:
Als (Senior) Controller ben je het eerste aanspreekpunt voor de manager bedrijfsvoering t.a.v. planning, financiën en control. Je bent ook het eerste vakinhoudelijke aanspreekpunt voor je collega’s: medewerker salarisadministratie, financial controller, medewerker bedrijfsvoering financiën, medewerker bedrijfsvoering algemeen en administratief. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het realiseren van een adequate verzameling, verwerking, vastlegging en verstrekking van (financiële) informatie. Zodanig dat de juiste informatie beschikbaar is en inzichtelijk gemaakt kan worden d.m.v. (management-) rapportages voor het besturen van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de P&C-cyclus, waaronder het opstellen van de begroting en de jaarrekening. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor o.a. de accountant en andere externe instanties.

Je bent verder sterk in processen en het procesmatig denken en weet verbanden snel te leggen. Zo valt het formuleren en adviseren over (softwarematige) oplossingen voor procesverbeteringen ook onder jouw rol.

Je werkt nauw samen met de (financiële) administratie en bent coördinerend aan dit team (5-10 medewerkers). Zelf leg je verantwoording af en rapporteer je aan de manager bedrijfsvoering.

 

PROFIEL:    

Je bent een ondernemende samenwerker; een slimme denker èn een doener. Met de juiste dosis positieve energie en je kritische houding weet jij je doelen te bereiken. De sparringpartner die denkt in oplossingen en bereidt is hier actief aan mee te werken. Daarnaast beschik je over sterk ontwikkelde analytische, coördinerende en adviserende kwaliteiten en werk je nauwkeurig, zorgvuldig en resultaat gericht. Je bent een rasechte verbinder die vertrouwt op de kracht van samenwerking. Een flexibele collega innovatief en creatief van aard. 

 

Verder vragen wij het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau op financieel administratief gebied (bijvoorbeeld HEAO bedrijfsadministratie);

 • Gevoel voor ICT programma’s, en inzicht in datastructuren en processen;

 • Ervaring op financieel administratief gebied, planning en control;

 • Affiniteit met de participatiedoelgroep;

 • Je bent flexibel in je werktijden; soms extra uren in drukke tijden en minder uren in rustige tijden. Anderzijds mag je van ons ook flexibiliteit verwachten qua werktijden en werklocaties.

 

AANBOD:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

 • Salaris tussen de € 3.090,- en € 5.523,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur en afhankelijk van kennis en ervaring);

 • Flexwerken, vanuit 2 locaties (Amstelveen en Hoofddorp) èn vanuit huis;

 • Flexibele werktijden;

 • Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% toeslag op het bruto salaris;

 • Pensioenopbouw bij ABP;

 • Opleidingsmogelijkheden in jouw vakgebied.

 

INTERESSE EN PROCEDURE

Public Search verzorgt de werving en selectie voor AM match. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Samentha Schalkwijk- Rosalia via telefoonnummer 06-18642108 of mail sschalkwijk@publicsearch.nl of Frank Jonkman via telefoonnummer 06-41317162 of mail naar fjonkman@publicsearch.nl

bottom of page