DOWNLOAD:
SHARE:

AMSTELRING

business controller

De functie

Door je kennis, cijfermatig inzicht en affiniteit met de operationele processen, treed je op als sparringpartner en als adviseur van de managers van de verschillende organisatieonderdelen. Je maakt de vertaalslag van de door jou aangeleverde financiële analyse naar de te nemen beslissingen en adviseert het management daarover.  Daarnaast draag je zorg voor een adequate financiële planning- en controlcyclus van de verschillende organisatieonderdelen ten behoeve van het (bij)sturen van de organisatie door de managers en Raad van Bestuur. Je maakt business cases, participeert in/leidt projecten en adviseert over nieuwe kansen en ontwikkelingen.

 

De organisatie en het team

Amstelring is volop in ontwikkeling met het herontwerpen van de nieuwe ondersteuning. We willen loskomen van expertises verdeeld in afdelingen en gaan over naar integraal en procesgericht werken. Uiteraard met behoud van ieders deskundigheid. Het Integraal Servicecentrum (ISA) vormt de integrale ondersteuning voor de teams en locatiemanagers. De Raad van Bestuur wordt ondersteund door een kleine slagvaardige concernstaf.

 

Als Business Controller maak je vooralsnog deel uit van het team Control. In de toekomst valt Business Control en daarmee ook de functie onder het ISA. Omdat binnen het ISA de transitie nog verder vorm en inhoud krijgt, krijg je hier als Business Controller alle ruimte voor om initiatieven en vernieuwing in te brengen.

 

Meer over Amstelring

Amstelring richt zich op verpleeghuiszorg, wijkzorg, dagbesteding, thuiszorg en lichamelijk gehandicaptenzorg in de regio Amsterdam, Amstelland en Meerlanden. Met ruim 3.700 collega’s zijn we er voor ruim 2.100 bewoners en 5.000 cliënten die thuis wonen. In 2017 bedroeg onze omzet 210 miljoen euro.

 

Profiel

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. Bedrijfskunde of –economie, Finance, Accounting & Control);

  • 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in Finance (Accounting, (Business) Control, Reporting of Consultancy);

  • Uitstekende kennis van Excel;

  • Ervaring in de zorgsector is een pre;

  • Analytisch sterk, pragmatisch en een teamspeler;

  • Zelfsturend, niet bang om een kritische noot te plaatsen; initiatief nemen;

  • Communicatief met overtuigingskracht en impact.

 

Wij bieden

  • We bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving.

  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Je kunt rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, fietsplan, reiskostenvergoeding en aantrekkelijke personeelskortingen op verzekeringen, theaters en concerten.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Amstelring. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl