top of page
SHARE:

AMSTERDAM UMC BUSINESS CONTROLLER 

PRINT PAGINA

Word jij enthousiast van een leerzame, afwisselende functie met veel vrijheid, intellectuele uitdaging en contacten binnen een gedreven, veranderende en dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

 

De organisatie

Amsterdam UMC bouwt aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. We zijn er als de aandoening bijzonder is en de behandeling complex. We leiden de beste artsen en verpleegkundigen op. We doen internationaal mee aan de top van het wetenschappelijk onderzoek en maken medische doorbraken beschikbaar voor zo veel mogelijk mensen. We reiken de hand aan de Amsterdamse regio, en aan iedereen die met ons gezond leven wil bevorderen en hoge kwaliteit van zorg wil leveren.

Je gaat werken in een team bestaande uit 18 enthousiaste collega’s onder leiding van de manager planning & control. Het team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een integrale planning & control cyclus binnen Amsterdam UMC. Het team is centraal aangesteld en werkt nauw samen met controllers binnen de verschillende divisies en diensten van Amsterdam UMC.

 

Veranderingen brengen kansen
De komende jaren zullen er veranderingen komen. Bepaalde specialismen, poliklinieken en verpleegafdelingen zullen gaan verhuizen van de locatie AMC naar VUmc, en andersom. Waar nieuwe afdelingen gevormd gaan worden, ontstaan kansen om ons werk nog beter te organiseren. Goede zorg is teamwerk. Tussen artsen en verpleegkundigen, receptionisten en beveiligers, voedingsassistenten, koks, onderzoekers en administratief medewerkers: iedereen draagt een steentje bij.

 

De functie

Als business controller bied jij inzicht in strategische en tactische financiële vraagstukken en ben je in staat complexe financiële problematiek te vertalen naar begrijpelijke materie.

Je overziet Amsterdam UMC overstijgend het financiële speelveld en beoordeelt en adviseert over de financiële bedrijfsvoering binnen een divisie of dienst vanuit het integraal overzicht.

Je zorgt ervoor dat voorstellen vanuit de divisies of diensten getoetst zijn aan zowel de decentrale beleidsdoelstellingen als de Amsterdam UMC brede strategische doelstellingen en kaders.

Je hebt contact en onderhoudt relaties met verschillende interne en externe partijen en levert een bijdrage aan verschillende strategische (financiële) initiatieven.

Daarbij houd je toezicht op de realisatie van strategische doelstellingen, signaleer je afwijkingen en adviseer je over en initieer je mogelijke bijsturing. Ook draag je verantwoordelijkheid voor 1 of meerdere Amsterdam UMC brede portefeuilles binnen de afdeling P&C en adviseer je de Raad van Bestuur op strategische en organisatie brede-/overstijgende onderwerpen.

Je voert regie op deze onderwerpen en ontwikkelt, implementeert en beheert dit met grote mate van zelfstandigheid. Vanuit deze verantwoordelijkheid heb je regelmatig overleg met de RvB en andere belangrijke stakeholders binnen en buiten de organisatie. De functie is voortdurend betrokken bij het ontwikkelen en/of realiseren van lange termijn doelstellingen van Amsterdam UMC als geheel.

 

Word jij enthousiast van een leerzame, afwisselende functie met veel vrijheid, intellectuele uitdaging en contacten binnen de gehele organisatie? Lees snel verder!

 

Wat we van je verwachten

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij in ieder geval het volgende:

  • een afgeronde WO-opleiding in een (bedrijfs)economische of bedrijfskundige richting;

  • een aantal jaren relevante werkervaring, ervaring als controller en/of op het gebied van bedrijfsvoering binnen een andere zorginstelling is een pré;

  • goede kennis van de financiële stromen en wet- en regelgeving in de gezondheidszorg is een pré;

  • een uitstekende beheersing van Excel en Powerpoint.

 

Jij bent ondernemend en een creatieve verbinder die out-of-the-box en organisatiebreed kan en wil meedenken. Je beschikt over inlevings-, doorzettings- en relativeringsvermogen. We zoeken iemand die met zijn/haar kennis en expertise wil bijdragen aan de optimalisatie van de financiële processen in de zorg. Herken jij jezelf in dit profiel en werk je graag op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu!

 

Wat we je bieden

Salarisschaal  13: 5.456 tot 6.641 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen?  Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).

  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.

  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.

  • In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

 

 

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Amsterdam UMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 06-29588050/ ltenbrink@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265/ jvantamelen@publicsearch.nl

 

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

bottom of page