top of page
SHARE:

ARKIN

manager control

PRINT PAGINA

Voor Arkin, een grote zorginstelling in de geestelijke gezondheidszorg, zoeken wij een doortastende Manager Control voor de afdelingen Planning & Control en Bestuurlijke informatie Voorziening (32-36 uur per week).

 

De organisatie:

Arkin, omvat 12 ‘merken’ die daar als specialismen binnenvallen, bieden met ruim 4.200 medewerkers aan circa 40.000 cliënten specialistische psychiatrie, in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

 

De afdeling:
Je maakt deel uit van de afdeling Finance & Control met circa 200 fte, waarvan bij planning & control en BIV circa 15 fte enthousiaste en gedreven professionals werken. Daarnaast maken ook de financiële administratie, zorgverkoop, interne controle en de zorgadministratie deel uit van de afdeling Finance & Control. Je ontvangt hierarchisch leiding van de directeur Finance & Control.

 

Plaats in de organisatie:

De manager control werkt nauw samen met de business controllers, de adviseurs BIV en de directeur Finance & Control. Als meewerkend voorman of -vrouw sta je dicht bij de inhoud en de medewerkers van het team. Je hebt een aantal inhoudelijke taken binnen het domein van concern control en bent het klankbord en eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.

Het management team bestaat uit de directeur finance en control samen met de managers van de zorgadministratie, de financiële administratie en control.

 

De functie:

Je geeft leiding aan een vakkundig team. Aan jou de opdracht om sturing in de nieuwe productstructuur, forecasting, trend- en scenario analyses, en business intelligence door te ontwikkelen. Centraal staan jouw verantwoordelijkheden (meerjaren)begroting, managementrapportages, business cases en de informatievoorziening. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van tactisch beleid en het proactief ondersteunen van het management bij de financiële bedrijfsvoering. Op inspirerende en coachende wijze draag je het beleid uit en stuurt veranderingsprocessen aan. Je stelt jaarplannen op, draagt zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en voor afstemming en verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie. Je signaleert tijdig in- en externe ontwikkelingen, vertaalt wet- en regelgeving op financieel-economisch gebied in richtlijnen en procedures voor de organisatie en adviseert het strategisch/tactisch management hierover. Daarnaast leid je werkgroepen en projecten, onderhoud je diverse in- en externe contacten.

 

Profiel:

  • Een afgeronde financiële opleiding op WO niveau, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy. Eventueel aangevuld met een management opleiding;

  • Minimaal 10 jaar ervaring in een financiële functie, bij voorkeur binnen in de zorg;

  • Je bent in staat om de medewerkers van planning & control te enthousiasmeren in hun pro actieve instelling en business partner rol. Je draagt zorg voor een uniforme werkwijze binnen planning & control. Daarbij zorg je voor overzicht, structuur en voorspelbaarheid.

  • 3 tot 5 jaar ervaring met het aansturen van professionals;

  • Ervaring met werken in een omgeving met complexe financieringsstromen;

  • Een klantgerichte en samenwerkingsgerichte houding;

  • Doorzettingsvermogen en de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderende omstandigheden;

 

Wij bieden:
Arkin biedt een baan met maatschappelijke impact. Je werkt met intrinsiek gemotiveerde professionals in een complexe, dynamische omgeving. Daarbij passen:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week met als vaste standplaats Amsterdam Noord.

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO GGZ, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring.

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en toegang tot een vitaliteitsplatform voor sportieve activiteiten.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Arkin. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink (035-6210258/ 06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl) of Roland Falke (06-41367129 of rfalke@publicsearch.nl).

bottom of page