top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ARKIN

Manager Financiële Administratie

Voor Arkin, een grote zorginstelling in de geestelijke gezondheidszorg, zoeken wij een overtuigende Manager Financiële Administratie (32-36 uur per week).

 

De organisatie:

Arkin, omvat 12 ‘merken’ die daar als specialismen binnenvallen, bieden met ruim 4.200 medewerkers aan circa 40.000 cliënten specialistische psychiatrie, in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

 

De afdeling:
De financiële keten binnen Arkin bestaat uit ruim 200 medewerkers en is in 2019 opgesplitst in de afdelingen Finance en Control, aangestuurd door één directeur Finance en Control.

De afdeling financiële administratie bestaat uit circa 20 medewerkers bestaande uit onder grootboek, crediteuren, cashmanagement, facturatie en debiteuren. De financiële administratie is nauw verbonden met de zorgadministratie als het gaat om het proces van registratie tot en met incasso.

 

Plaats in de organisatie:

De manager financiële administratie werkt nauw samen met de twee managers zorgadministratie, de business controllers en de zorgverkopers. Hij of zij ontvangt hiërarchisch leiding van de directeur finance en control. Het management team bestaat uit de directeur finance en control samen met de managers van de zorgadministratie en de financiële administratie.

 

De functie:

Je geeft leiding aan een vakkundig team. Aan jou de opdracht om zowel de afdelingsprocessen van de Financiële Administratie als de Zorgadministratie door te ontwikkelen, om zo een flinke digitale innovatieslag te maken. Centraal staan jouw verantwoordelijkheden: cashmanagement, financiële rapportages, juistheid, tijdigheid en volledigheid van de administraties. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van tactisch beleid, de uitvoering van de financiële- en zorgadministratie en het proactief ondersteunen van het management bij de financiële bedrijfsvoering. Op inspirerende en coachende wijze draag je het beleid uit en stuurt veranderingsprocessen aan. Je stelt jaarplannen op, draagt zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en voor afstemming en verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie. Je signaleert tijdig in- en externe ontwikkelingen, vertaalt wet- en regelgeving op financieel-economisch gebied in richtlijnen en procedures voor de organisatie en adviseert het strategisch/tactisch management hierover. Daarnaast leid je werkgroepen en projecten, onderhoud je diverse in- en externe contacten en stel je de jaarrekening op.

 

Profiel:

  • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy. Eventueel aangevuld met een management opleiding;

  • Ervaring met procesoptimalisaties binnen de administratie;

  • Minimaal 10 jaar ervaring in een financiële functie, bij voorkeur binnen in de zorg;

  • 3 tot 5 jaar ervaring met het aansturen van professionals;

  • Ervaring met werken in een omgeving met complexe financieringsstromen;

  • Een klantgerichte en samenwerkingsgerichte houding waarmee je ;

  • Doorzettingsvermogen en de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderende prioriteiten;

 

Wij bieden:
Arkin biedt een baan met maatschappelijke impact. Je werkt met intrinsiek gemotiveerde professionals in een complexe, dynamische omgeving. Daarbij passen:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week met als vaste standplaats Amsterdam Noord.

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO GGZ, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring.

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en toegang tot een vitaliteitsplatform voor sportieve activiteiten.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Arkin. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers (06-29588050 of skuipers@publicsearch.nl) of Roland Falke (06-41367129 of rfalke@publicsearch.nl).

bottom of page