top of page
SHARE:

Arkin
Senior Business Controller

PRINT PAGINA

Voor Arkin, een grote zorginstelling in de geestelijke gezondheidszorg, zoeken wij een senior business controller

De organisatie:

Arkin, omvat 12 ‘merken’ die daar als specialismen binnenvallen, bieden met ruim 4.200 medewerkers aan circa 40.000 cliënten specialistische psychiatrie, in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

 

De afdeling:
Je maakt deel uit van de afdeling Finance & Control met circa 200 fte, waarvan bij planning & control en BIV circa 15 fte enthousiaste en gedreven professionals werken. Daarnaast maken ook de financiële administratie, zorgverkoop, interne controle en de zorgadministratie deel uit van de afdeling Finance & Control. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Business Control.

 

Plaats in de organisatie:

De afdeling Planning & Control (P&C) rapporteert binnen Arkin aan alle specialismen, staven en aan de Raad van Bestuur, maakt begrotingen, analyseert en geeft adviezen. P&C faciliteert en controleert. Ze maken prognoses, onderkennen trends en kijken verder. De  rapportages, analyses en de voorstellen zijn van grote waarde voor het waarmaken van hun strategische en operationele doelstellingen.

 

De functie:

Als Business Controller geef je advies aan directie en management. Je maakt deel uit van een team van 10 professionele controllers met het centraal kantoor in Amsterdam-Noord als ontmoetingsplek. Vanuit huis en kantoor ondersteun en adviseer je de managers bij het opstellen van de begrotingen en bedrijfseconomische vraagstukken. Jij bent succesvol bij Arkin als: 

 

 • Je de maand- en kwartaalrapportages, businesscases en bedrijfseconomische analyses tijdig en correct maakt;

 • Je analyses van de gevolgen van wet- en regelgeving op de interne bedrijfsvoering maakt;

 • Je stuurinformatie ontwikkelt op basis van kengetallen en normen;

 • Je vanuit je eigen specialisatie actief bijdraagt aan concern brede projecten.

 

Profiel:

 • Een afgeronde financiële opleiding op WO niveau, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy;

 • Een aantal jaren ervaring als business controller, bij voorkeur binnen in de zorg;

 • Je hebt een kritische blik, overtuigingskracht en bent adviesvaardig en veranderingsgericht;

 • Je weet draagvlak te creëren rekening houdend met de verschillende belangen van betrokkenen en de kaders van de wet- en regelgeving.

 

Wij bieden:
Arkin biedt een baan met maatschappelijke impact. Je werkt met intrinsiek gemotiveerde professionals in een complexe, dynamische omgeving. Daarbij passen:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week met als vaste standplaats Amsterdam Noord.

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO GGZ, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring;

 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder opleidingsfaciliteiten, een OV-woonwerk vergoeding, thuiswerkregeling en een uitruilsysteem om bijvoorbeeld vakantiedagen te kopen/verkopen;

 • Er is ook aandacht voor jouw vitaliteit en gezondheid, daarvoor zijn er collectieve regelingen en activiteiten en kun je meedoen aan het fietsplan;

 • Je krijgt onbeperkt toegang tot het online trainingsaanbod van Good Habitz.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Arkin. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink (06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl) of Roland Falke (06-41367129 of rfalke@publicsearch.nl).

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page