SHARE:

ALBERT SCHWEITZER ZIEKENHUIS

BUSINESS CONTROLLER 

De organisatie:

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een STZ- geaccrediteerd topklinisch opleidingsziekenhuis dat zorg biedt met hoofd, hart en ziel. Het hoofd staat voor kennis, kunde en ervaring; ons hart gaat uit naar de mens achter de patiënt en zijn of haar naasten en uit onze ziel komen betrokkenheid en passie.

 

Wij lopen voorop als het gaat om kwaliteit en veiligheid, zijn NIAZ-geaccrediteerd, vinden onszelf terug in de hoogste regionen van landelijke ranglijsten en ontvingen vele relevante keurmerken. Daar zijn we trots op, zonder uit het oog te verliezen dat het altijd beter kan. Wij hechten veel belang aan gastvrijheid en goed werkgeverschap.

 

Onze 250 kundige medisch specialisten en circa 4000 betrokken medewerkers werken in klinieken in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht en een buitenpolikliniek in Ridderkerk.

 

Hoe ziet de afdeling eruit?

De afdeling F&V is regisseur en bewaker van de Planning & Control-cyclus en is verantwoordelijk voor de informatievoorziening naar de Raad van Bestuur en de Bedrijfsleiders. De toegenomen marktwerking (DBC’s en kostprijzen), de krachtige digitalisering van de bedrijfsprocessen en de vraag naar meer transparantie (prestatie-indicatoren, performancemanagement) onderstrepen het belang van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

 

Je maakt deel uit van het Planning & Control team (7 fte), De afdeling valt hiërarchisch gezien onder de manager Financiën en Verkoop en wordt aangestuurd door een afdelingshoofd.

 

Wat ga je doen?

 • Je adviseert het management van de Eenheden en de Raad van Bestuur bij het verbeteren van de Bedrijfsvoering

 • Je ondersteunt bij het tot stand komen van een optimale productportfolio en signaleert mogelijke verbeteringen in de processtroom

 • Je zorgt voor de verantwoordingsinformatie in de P&C-cyclus t.a.v. kostprijzen en verkoopprijzen

 • Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere centrale financiële taken (maken van businesscases, centrale projecten)

 

Wat zijn jou kwaliteiten?

 • De ideale kandidaat is een flexibele, analytisch en daadkrachtig ingestelde, zelfstandig functionerende professional. Je bent een kritische persoonlijkheid, die nieuwe wegen durft in de slaan en waarde voor het Albert Schweitzer ziekenhuis weet te creëren.

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau met een financiële achtergrond.

 • Verder ben je communicatief ingesteld, weet je om te gaan met verschillende belangen en heb je ervaring met projectmatig werken.

 • Tevens heb je ervaring met financiële informatiesystemen en ben je bedreven in het bewerken van gegevens tot informatie (Power BI).

 • Ervaring van 3 tot 5 jaar in de gezondheidszorg strekt tot aanbeveling.

 • Daarnaast zijn warmte, respect, resultaatgerichtheid, probleemanalyse, organisatiesensitiviteit, servicegerichtheid en onafhankelijkheid belangrijke competenties waarover je moet beschikken.

 

Wat bieden wij?

 • Een goed marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring

 • Een jaarcontract van 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden

 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Joey van Tamelen 06-28239265 of Stephanie Kuipers 06-18528145. Uw sollicitatie kunt u richten aan jvantamelen@publicsearch.nl en/of skuipers@publicsearch.nl