top of page
SHARE:

ATALMEDIAL
hoofd financiële administratie

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Voor Atalmedial in Amsterdam zoeken wij wegens de pensioen gerechtigde leeftijd van een medewerker een hoofd financiële administratie. Werk jij graag voor een organisatie die maatschappelijke waarde toevoegt? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

 

De organisatie:

Atalmedial is een van de grotere medisch diagnostische centra van Nederland. Atalmedial stelt zich ten doel zorgverleners en patiënten laboratoriumgeneeskunde te bieden op een toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze, tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten. Met ruim 700 medewerkers is Atalmedial een krachtige organisatie die slagvaardig en met vertrouwen de ontwikkelingen in de markt voor medische diagnostiek tegemoet treed. Dagelijks verwerkt Atalmedial 10.000 monsters zoals bloed, urine, ontlasting en weefsel voor diagnostisch onderzoek. Daarnaast exploiteren ze een grote afdeling Trombosezorg die aan meer dan 17.000 patiënten antistollingszorg biedt. Het laboratorium is onderverdeeld in een centraal laboratorium (Amsterdam) en diverse decentrale 24-uur laboratoria die zijn gevestigd in ziekenhuizen in de omgeving. Het centraal laboratorium in Amsterdam is volledig gerobotiseerd, volgens de nieuwste technieken ingericht en heeft één van de grootste geautomatiseerde tracks klinische chemie in Europa.

 

De afdeling:

Op de afdeling Finance & Control op de locatie Amsterdam werken in totaal ruim 19 FTE, verdeeld over de Financiële Administratie, Salarisadministratie en Control & BI. Financiën is verantwoordelijk voor een correcte registratie en declaratie van alle kosten en opbrengsten met geleverde zorgproducten, Control is verantwoordelijk voor het bewaken van het financieel beleid, de planning- & control cyclus en de managementinformatie.

 

De functie:

In deze functie stuur je hiërarchisch de financieel administratieve medewerkers aan (8 fte). De teamleider ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Finance & Control. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en operationele processen. Zelf verricht je ook administratieve boekhoudkundige werkzaamheden voor diverse administratieve deelgebieden en je verwerkt, controleert, analyseert en verstrekt gegevens hierover, teneinde te voorzien in een actuele en inzichtelijke boekhoudkundige administratie.

 

Je coördineert de werkzaamheden ten aanzien van periodieke afsluitingen en de jaarrekening. Je bent verantwoordelijk voor de rapportages die worden verstrekt waaronder de jaarrekening. Je fungeert als aanspreekpunt voor het hogere management, de directie en de accountant. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de administratie in termen van juistheid, volledigheid en tijdigheid, en zorgt voor innovatie en ontwikkeling in het voeren van de administratie.

 

Je ontwikkelt en implementeert operationeel en tactisch afdelingsbeleid, procedures en protocollen en verbetert processen die een financieel effect hebben. Je bent verantwoordelijk voor de planning van alle activiteiten die leiden tot betrouwbare cijfers, die door business control worden gebruikt voor gewenste stuurinformatie van de organisatie.

 

Werkzaamheden:

 • Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denk niveau;

 • Minimaal 4-5 jaren werkervaring in een vergelijkbare coördinerende functie;

 • Je beschikt over uitstekende financiële kennis met betrekking tot de jaarverslaglegging in de zorg;

 • Je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen;

 • je bent sterk in het plannen, coördineren en organiseren, voortgangsbewaking en opstellen van rapportages;

 • je bent gericht op een constructieve samenwerking en bent een sparring partner voor je collega’s;

 • je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen energie geeft en ze in beweging zet;

 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

 

Wij bieden:

 • Marktconforme beloning conform de CAO ziekenhuizen schaal FWG 60;

 • Een contract van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd;

 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en een regeling rondom werk & mantelzorg.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Atalmedial. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink 035-6210258 / 06-28814271 of per mail mvink@publicsearch.nl of met Roland Falke 035-6210258 / 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl

bottom of page