top of page
SHARE:

AVANS
manager projectcontrol

PRINT PAGINA

Binnen Avans doen ze continu onderzoek in een breed onderzoeksveld van maatschappelijke thema’s. Van onderzoek op het gebied van energietransitie tot onderzoek hoe patiëntenzorg in een ziekenhuis met behulp van techniek nog beter kan. De actuele kennis die ze daardoor krijgen, zetten ze in voor het onderwijs. Daar zijn ze goed in! De Ambitie van Avans is om verder te groeien in onderzoeksprojecten en nieuwe onderzoekscentra realiseren. Mooie plannen, waarbij zij jouw expertise op het gebied van financiën en projectcontrol goed kunnen gebruiken.

 

Voor de afdeling Projectcontrol zijn wij op zoek naar een:

 

Manager Projectcontrol  0,9 – 1,0 fte

 

Als manager van deze afdeling val je onder de Diensteenheid Financiën en Studentenadministratie (DFS) en rapporteer je aan de directie DFS. Je geeft leiding aan het team Projectadvies en -support, dat bestaat uit Projectadministrateurs en Projectcontrollers (12 fte).  

 

Door de toename van het aantal onderzoeksprojecten is de behoefte ontstaan om de projectorganisatie “opnieuw” vorm te gaan geven. Je zult aan dit proces een belangrijke bijdrage gaan leveren. Tevens wordt je de stuwende kracht voor het financieel goed laten verlopen van deze groei om zo te komen tot een financieel gezonde bloeiende onderzoeksportefeuille.

 

Je gaat bijdragen aan het zo optimaal mogelijk inzetten van de collega’s binnen het team. Speerpunten van de afdeling: zijn het versterken van het teamverband en het verder creëren van uniformiteit in de werkprocessen met als doel de kwaliteit te verhogen.

 

Om dit te kunnen verwezenlijk staat het team continu in contact met de onderzoekers en het management over de stand van zaken. Binnen het team weet men elkaar over uiteenlopende vraagstukken goed te vinden. Dit om een bijdrage te leveren aan een stevige basis voor de projectportefeuille.

 

Kortom: Bij Avans willen ze graag meer onderzoek doen. Jij helpt hen om de projectportefeuille te laten groeien door goed financieel projectbeheer en door het beste uit je team te halen. Zo draag jij bij aan de Ambitie 2025 om en de nummer 1-positie als Beste Grote Hogeschool te kunnen behouden.

 

Om dit doel te bereiken

 • geef je als peoplemanager leiding aan een team van 12 fte waar de sfeer onderling goed is;

 • draag je bij aan de onderlinge verbinding tussen collega’s en zorgt dat het team zich verder ontwikkelt;

 • ben jij de stuwende kracht achter het sterk en financieel gecontroleerd laten groeien en bloeien van de onderzoeksportefeuille;

 • denk je mee hoe ze de ‘nieuwe’ projectorganisatie kunnen vormgeven;

 • ben je verantwoordelijk dat  het financieel projectbeheer goed verloopt, subsidieaanvragen goed financieel worden verantwoord en de financiële risico’s beheersbaar zijn en blijven;

 • optimaliseer je de processen om zo uniform te kunnen werken;

 • onderhoudt je een breed netwerk binnen de organisatie en ben je de sparringpartner van de onderzoekers en het management over de stand van zaken;

 • Jij zorgt voor een stevige basis waarmee zij de projectportefeuille kunnen uitvoeren en laten groeien, bijvoorbeeld door meer 2e en 3e geldstromen binnen te halen.

 

Jij past bij Avans

 • als je beschikt over een afgeronde bachelor of master in bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;

 • ervaring hebt op financieel gebied bij voorkeur als projectcontroller;

 • ervaring met het werken binnen subsidie gedreven organisaties bijvoorbeeld, organisaties binnen het (hoger) onderwijs, semi overheid of binnen de accountancy;

 • de nodige lef en enthousiasme om je in de dynamiek van de verandering te bewegen en om verandering te willen brengen;

 • je beschikt over organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht;

 • jij weet hoe je mensen en teams het beste uit zichzelf kunt laten halen;

 • je bent een verbinder en je hebt aandacht voor de mensen in je team, terwijl je tegelijkertijd teambelang en resultaat niet uit het oog verliest en daarbij ook samenwerkt;

 • je staat stevig in je schoenen, bent prestatiegericht en hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken.

 

We bieden

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren. Ze faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan de verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met, uitzicht op een vaste aanstelling. Een salaris van minimaal € 4.716 tot maximaal € 6.065 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 12 cao hbo).
Daarnaast is er een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand; uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden om je verder te blijven professionaliseren, de mogelijkheid om vanuit huis te werken en een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken.

 

Vernieuwend Avans

Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

 

 

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor Avans. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl

Melissa.png

 

Melissa Anthonio

Recruiter Onderwijs

06 386 901 04 

manthonio@publicsearch.nl

 

bottom of page