top of page
SHARE:

ANTONI VAN LEEUWENHOEK 
BUSINESS CONTROLLER 

PRINT PAGINA

Voor het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam zoeken wij voor vast een business controller.

 

De organisatie:

Het Antoni van Leeuwenhoek behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt. Werken bij het Antoni van Leeuwenhoek betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Het AVL koos 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan patiënten. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Als collega kan jij dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van ons gezamenlijke doel.

 

Plaats in de organisatie:

Het cluster Informatievoorziening, Financiën en Control (IFC) bestaat momenteel uit ruim 60 collega’s binnen de financiële administratie, inclusief salarisadministratie, de zorgadministratie, project-control en Informatievoorziening & control. Als business controller ben je samen met vijf business controllers, een senior business controller, zes business intelligence specialisten, een senior business intelligence specialist en een accountmanager zorgverzekeraars onderdeel van de afdeling Informatievoorziening & Control. Je bent verantwoordelijk voor het cluster Radiotherapie en Diagnostisch Oncologische Discipline. 
 

De functie:

Als business controller help jij het Antoni van Leeuwenhoek haar ambities te bereiken. Jij bent in staat om de organisatie te bewegen om strategische keuzes te maken met een positieve impact op onze patiënten, bedrijfsvoering en financieel resultaat. Jij bent actief betrokken bij de beheersing en verdere optimalisatie van de processen in de organisatie door onder andere het interpreteren en het verder ontwikkelen van managementinformatie. Jij vertaalt ambities naar benodigde middelen, stelt business cases op en bewaakt de realisatie hiervan. Je bent doortastend, kijkt naar het verhaal achter de cijfers en bent een gewaardeerde sparringpartner voor management en andere stakeholders. 

 

Profiel:

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking. 

 

  • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie 

  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring als business controller

  • Je bent sterk in het signaleren en aan de orde stellen van relevante problemen en risico’s en zet hierbij je uitstekende communicatieve vaardigheden in

  • Doelgericht en organisatiesensitief zijn eigenschappen die jou typeren

  • Je werkt graag samen met collega’s binnen je eigen afdeling en met betrokkenen van andere disciplines in de organisatie 

 

Wij bieden:

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 3.322,- en € 4.798,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het Antoni van Leeuwenhoek. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Joey van Tamelen 06-28239265. Je sollicitatie kun je richten aan ltenbrink@publicsearch.nl  en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page