top of page
SHARE:

AXIONCONTINU
Business Controller(divisie thuis)

PRINT PAGINA

Voor AxionContinu in Utrecht, zoeken wij voor vast een business controller voor 32 tot 36 uren per week.

De organisatie

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuiszorg. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.
 

De functie

Ben jij een financiële alles-kunner? Vind je het belangrijk om jouw talenten in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Wij zoeken jou! Als Business Controller bij AxionContinu ben je onderdeel van onze afdeling Financiën & Control. De afdeling F&C heeft een belangrijke rol bij het ondersteunen van de gehele organisatie op financieel terrein. Deze afdeling is het afgelopen jaar een grote transitie en professionaliseringsslag gestart. Jij bent nodig om deze ontwikkeling verder mee vorm te geven en te bestendigen.

 

Jouw werkzaamheden zijn divers. Je adviseert en rapporteert over de financiële gang van zaken aan de divisie- en stafdirecteuren. Hiervoor is het belangrijk om zowel de interne- als de externe ontwikkelingen te volgen en de financiële impact daarvan te bepalen.

Je analyseert en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent een belangrijke schakel in de planning & control cyclus en speelt een rol rondom onderwerpen zoals zorgverkoop, treasury, AO/IC en risicomanagement die zijn belegd bij de afdeling F&C. Je rapporteert en adviseert hierover en stelt indien nodig verbetertrajecten voor.

 

De komende tijd wordt aandacht besteed aan de doorontwikkeling van de dienstverlening van F&C. De organisatie is sterk in ontwikkeling, waarbij verantwoordelijkheden steeds meer in de lijn worden gelegd. F&C draagt bij aan deze ontwikkeling door de dienstverlening aan teams te vereenvoudigen, verbeteren en vernieuwen.

 

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Samen met je collega’s zorg jij er voor dat de zorg inzicht hebben in hoe het er bedrijfsmatig voorstaat voor hun afdeling.

 

Wat breng je mee?

We vinden het belangrijk dat jij net als wij, positief in het leven staat, je hebt plezier in je werk en jouw glas in meestal halfvol! Verder:

 

 • Heb je actuele vakkennis op HBO+/academisch werk- en denkniveau op financieel/bedrijfseconomisch gebied;

 • De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de zorg;

 • Heb je ervaring met en kennis van financiering van de zorg, evenals ervaring met zorgverkoop-trajecten;

 • Vind je het leuk je in beleidsregels te verdiepen en anderen hierover te informeren;

 • Ben je analytisch sterk;

 • Ben je tactisch sterk, communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en kun je jouw kennis overbrengen, waardoor je adviesrol je goed afgaat;

 • Heb je een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen.

 • Heb je ervaring in het werken met automatiseringspakketten;

 • Heb je interesse in (de samenhang in) trends en ontwikkelingen in de sector en in het eigen vakgebied.

 

Wij bieden wij jou!

Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:

 • Inschaling afhankelijk van werkervaring

 • Direct een vaste aanstelling (proeftijd 2 maanden)

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,33% eindejaarsuitkering

 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)

 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering

 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO

 • En... we verrassen je regelmatig met iets leuks!

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor AxionContinu. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 / dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page