SHARE:

AXIONCONTINU
business controller (revalidatie & herstel)

PRINT PAGINA

Voor AxionContinu in Utrecht, zoeken wij voor de vaste formatie een business controller voor 32 tot 36 uren per week.

 

De organisatie

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuiszorg. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.
 

De functie

Ben jij een financiële alles-kunner? Wil jij bijdragen aan het versterken van de sturing en beheersing van planning & control? Vind je het belangrijk om jouw talenten in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Wij zoeken jou!

Als Business Controller bij AxionContinu ben je onderdeel van onze afdeling Financiën & Control en val je direct onder de manager planning & control. De afdeling F&C heeft een cruciale rol bij het ondersteunen van de gehele organisatie op financieel terrein. Deze afdeling is de afgelopen twee jaar een grote transitie en professionaliseringsslag gestart. Jij bent nodig om deze ontwikkeling verder mee vorm te geven en te bestendigen.

 

Jouw werkzaamheden zijn divers. Je adviseert en rapporteert over de financiële gang van zaken aan de divisie- en stafdirecteuren. Hiervoor is het belangrijk om zowel de interne- als de externe ontwikkelingen te volgen en de financiële impact daarvan te bepalen.

Je analyseert en geeft zowel gevraagd en ongevraagd advies. Je bent een belangrijke schakel in de planning & control cyclus en speelt een rol rondom onderwerpen zoals zorgverkoop, treasury, AO/IC en risicomanagement die zijn belegd bij de afdeling F&C. Je rapporteert en adviseert hierover aan de manager P&C en stelt indien nodig verbetertrajecten voor.

 

De komende tijd wordt aandacht besteed aan de doorontwikkeling van de dienstverlening van F&C. De organisatie is sterk in ontwikkeling, waarbij verantwoordelijkheden steeds meer in de lijn worden gelegd. F&C draagt bij aan deze ontwikkeling door de dienstverlening aan teams te vereenvoudigen, verbeteren en vernieuwen.

 

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Samen met je collega’s zorg jij voor bedrijfsmatig inzicht op de afdeling in de zorg.

 

Wat breng je mee?

We vinden het belangrijk dat jij net als wij, positief in het leven staat: je hebt plezier in je werk en jouw glas in meestal halfvol! Verder:

 

 • Heb je actuele vakkennis op HBO+/academisch werk- en denkniveau op financieel/bedrijfseconomisch gebied;

 • De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de zorg, bij voorkeur met GRZ (Pre);

 • Heb je ervaring met en kennis van financiering van de zorg, evenals ervaring met zorgverkoop-trajecten;

 • Vind je het leuk je in beleidsregels te verdiepen en anderen hierover te informeren;

 • Zie jij het als uitdaging businesscases creatief en analytisch aan te vliegen;

 • Ben je analytisch sterk;

 • Ben je tactisch sterk, communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en kun je jouw kennis overbrengen, waardoor je adviesrol je goed afgaat;

 • Heb je een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen.

 • Heb je ervaring in het werken met automatiseringspakketten;

 • Heb je interesse in (de samenhang in) trends en ontwikkelingen in de sector en in het eigen vakgebied.

 

Wij bieden wij jou!

Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:

 • Goede arbeidsvoorwaarden en inschaling afhankelijk van werkervaring

 • Direct een vaste aanstelling (proeftijd 2 maanden)

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,33% eindejaarsuitkering

 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)

 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering

 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO

 • En... we verrassen je regelmatig met iets leuks!

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor AxionContinu. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Wouter Adolfse onder 06-38629264 / wadolfse@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen onder 06-81953794 / dgriffioen@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl