top of page
SHARE:

AxionContinu

Manager Administratieve Bedrijfsvoering

PRINT PAGINA

Voor AxionContinu in Utrecht, zoeken wij voor vast een manager administratieve bedrijfsvoering voor 32 tot 36 uren per week.

De organisatie

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuiszorg. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.
 

De functie

Als manager administratieve bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de financiële -, cliënten- en salarisadministratie, bestaande uit ca. 25 fte. Je zorgt ervoor dat de teams goed toegerust zijn voor hun werk en begeleidt hen hierin waar nodig.

 

De toenemende vraag om transparantie en verantwoording in de zorg vraagt om een ondernemend gezonde instelling. AxionContinu is toe aan een professionaliseringsslag van de financiële functie, waarbij het stroomlijnen van de processen en het verhogen van de kwaliteit van administratieve dienst tot één van de belangrijkste speerpunten behoren.

 

Samen met je collega’s ontwikkel je de afdelingsprocessen door om zo een flinke digitale innovatieslag te kunnen maken. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de administraties en een inspirerende manager voor je medewerkers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van beleid en stuur je veranderingsprocessen aan. Je stelt jaarplannen op, draagt zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en voor afstemming en verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie. Je signaleert tijdig in- en externe ontwikkelingen, vertaalt wet- en regelgeving op financieel-economisch gebied in richtlijnen en procedures voor de organisatie. Daarnaast onderhoud je diverse in- en externe contacten, stel je de jaarrekening op en ben je in control over het gehele cliënten- en salarisadministratieproces.

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Samen met je collega’s zorg jij er voor dat de zorg inzicht hebben in hoe het er bedrijfsmatig voorstaat voor hun afdeling.

 

Wat breng je mee?

We vinden het belangrijk dat jij net als wij, positief in het leven staat, je hebt plezier in je werk en jouw glas in meestal halfvol! Verder:

 

 • Afgeronde HBO/ WO-opleiding op financieel gebied (RA is een pré).

 • Circa 5-7 jaar werkervaring als leidinggevende van een administratieve afdeling.

 • Ervaring met het opstellen van de jaarrekeningen en de verslaglegging ervan (binnen de zorg is een pré).

 • Kennis van de processen van de cliënten- en salarisadministratie.

 • Communicatief sterk en goede advies vaardigheden.

 • Stevige persoonlijkheid: in staat om medewerkers te motiveren en in hun kracht te zetten.

 

Wij bieden wij jou!

Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:

 • Inschaling afhankelijk van werkervaring

 • Direct een vaste aanstelling (proeftijd 2 maanden)

 • 8% vakantietoeslag

 • 8,33% eindejaarsuitkering

 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)

 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering

 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO

 • En... we verrassen je regelmatig met iets leuks!

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor AxionContinu. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 / dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page