top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Catharina ziekenhuis

Senior Business Controller 

fwg 65, max €5.257(obv 36 uur p/w)

(1 fte- 36 uur p/w)

Voor het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven zoeken wij voor vast een daadkrachtige senior controller met oog voor business perspectief.

De zorgmarkt is volop in beweging als het gaat om marktwerking, efficiëntere zorg en kwaliteit van zorg. Een complexe maar dynamische omgeving waarin je je financiële expertise volledig tot zijn recht kan laten komen. Een uiteraard je creativiteit, om samen met je interne klanten en collega’s te komen tot een goede balans tussen kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering en financiën. Je komt in een uitdagende omgeving!

Je bent een sparringpartner van het management en je levert vanuit jouw expertise een professionele bijdrage aan de complexe ontwikkelingen in de ziekenhuiszorg. Uiteraard beschik je over een goed analytisch vermogen en excellente mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Verder ben je proactief en durf je initiatieven te nemen. Kortom een ervaren professional op financieel gebied en een ‘stevige’ adviseur.

 

Organisatie

 

Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.500 collega’s. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis tot het selecte gezelschap van Top Employers 2018 behoort.

 

Afdeling

 

De service-eenheid Financiën bestaat uit de afdelingen Verkoop, Planning & Control, Financiële Administratie, Zorgadministratie en Inkoop. Vanuit de kernwaarden van het Catharina Ziekenhuis legt de service-eenheid Financiën veel nadruk op samenwerking op basis van de kernbegrippen Persoonlijk, Eenvoud en Vertrouwen.

 

Binnen de afdeling Planning & Control werkt een team van controllers en informatie-analist in nauwe samenwerking met de andere afdelingen. Wij zoeken een Controller die zich thuis voelt in een dynamische en complexe omgeving. Dynamisch doordat de zorgmarkt volop in beweging is en dit consequenties heeft voor de financiële besturing van de organisatie en daarmee de inrichting van de informatievoorziening. Complex door de besturingsprocessen binnen het ziekenhuis, de driehoek ziekenhuis-zorgverzekeraar-maatschappij en de verschillende informatiestromen in het ziekenhuis.

 

Functie

 

  • Je bent  adviseur van het management en je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de besturing en de prestaties van de aan jou toegewezen Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE’s) Als senior wordt je ingezet op één van de speerpunten van het ziekenhuis

  • Je adviseert over effectieve bedrijfsvoering, doelmatigheid en verbetering van bedrijfsresultaten

  • Je voert de regie op de Management Control Cyclus van jouw RVE’s en bewaakt de financiële prestaties

  • Je levert je een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling Planning & Control door het signaleren en initiëren van verbeterprojecten

  • Je creëert inzicht in de prestaties van de organisatie door analyse van bedrijfsinformatie, (financiële) indicatoren en kengetallen

  • Je beoordeelt op bedrijfseconomisch gronden en benchmarking zaken als rendement en performance.

 

Functie eisen

 

  • Je hebt WO werk- en denkniveau, aantoonbaar in opleiding en in werkervaring, op financieel-economisch gebied (een RA of RC-titel is een pré)

  • Je beschikt over enkele jaren werkervaring (2-5 jaar) in een vergelijkbare functie.

  • Je hebt kennis van de gezondheidszorg, in het bijzonder ziekenhuizen, is een sterke pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

De functie is volgens ziekenhuis CAO ingeschaald in FWG 65, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. De aanstelling vindt in eerst e instantie plaats voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. We bieden een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden, waarmee je arbeidsvoorwaarden op maat kunt maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Daarnaast krijg je ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk ook een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Interesse?

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page