top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Lokale overheid noord-Brabant

Programmamanager Administraties

 

Programmamanager Administraties     (01.07.2018 – 04.2019)
22 uur per week

Behalve dat je de eindverantwoordelijkheid draagt voor het programma vanuit de rol van programmamanager, ligt de komende periode de grootste nadruk op de oplevering, eind 2018, van een volledig nieuw ingerichte financiële administratie. Dit project heeft hoge prioriteit. In de rol van programmamanager geef je richting aan de inhoudelijke vernieuwing van de administraties en stuur je de projectleider van deze vernieuwing aan. Ook moet gewerkt worden aan de verdere optimalisatie van diverse processen: de digitalisering van de verwerking van de in- en verkoopfacturen, het verbeteren van het treasury proces, de optimalisatie van de personeels- en salarisprocessen, etc.

 

PROFIEL

  • Minimaal 5 jaar in een rol van programmamanager (of een vergelijkbare rol) van een vergelijkbaar omvangrijk en complex programma voor en binnen de overheid, op gebied van integratie en ontwikkeling van administraties en administratieve processen.

  • De programmamanager moet kennis en ervaring hebben van financiële en personele administraties en van jaarrekening- en begrotingsprocessen en kan op basis daarvan inhoudelijke richting geven aan de herinrichting en doorontwikkeling van administraties en processen.

  • Je hebt kennis van administratiesoftware SAP.

  • Je bent een goede sparringpartner voor de projectleider en teams in het programma.

  • Je bent eerder verantwoordelijk geweest voor het integreren van verschillende processen/eenheden.

  • Je hebt praktische kennis van relevante wet- en regelgeving (waaronder BBV).

  • Je bent bestuurlijk sensitief, je bent ook sparring partner voor en verbindende schakel met bestuur, collega-programmamanagers en directie.

 

OPDRACHT

 

Datum aanvang: juli 2018

Gewenste inzet: 22 uur per week tot april 2019, met de mogelijkheid tot verlenging.

bottom of page