top of page
SHARE:

CURIUM LUMC

Accountmanager (kinder –en jeugd) Psychiatrie

PRINT PAGINA

Voor Curium-LUMC, het centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, zijn wij op zoek naar een Accountmanager (kinder –en jeugd) Psychiatrie voor 28 tot 36 uur per week.

 

De organisatie:

Curium-LUMC is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, met vestigingen in Oegstgeest en Gouda. Als gespecialiseerd academisch centrum bieden wij zorg aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is.

 

Curium-LUMC biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.


De functie:

Als Accountmanager (kinder –en jeugd) Psychiatrie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanbestedingen en het voeren van contractonderhandelingen. Je vertegenwoordigt Curium-LUMC ten aanzien van onze contractuele relatie bij de thuisregio’s en VNG en overige financiers. Deze vertegenwoordiging volgt uit het beleid ten aanzien van de kansen en bedreigingen in het zorglandschap. Je ziet ook toe op de uitvoering van dit beleid.

 

Je verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze zorgcontractering op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie

 • Je speelt in op kansen en bedreigingen en onderhoudt relaties met interne en externe stakeholders

 • Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingen en contractonderhandelingen

 • Adviseren en ondersteunen van directie en management ten aanzien van zorgcontractering.

Je profiel:

 • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

 • Kennis van de zorgverkoop met daarbij de diverse financieringsstromen (gemeentelijk domein en zorgverzekeringswet) waar Curium mee te maken heeft is een sterke pré.

 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en GGZ, inclusief de relevante wet- en regelgeving (Jeugdwet, Zorgverzekeringswet) (pré).

 • Je beschikt over stevige analytische blik en cijfermatige capaciteiten.

 • Je bent een verbinder, zowel intern als extern, en in staat om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers, collega’s en collega aanbieders. Dit vraagt tact maar ook overtuigingskracht in woord en daad.

 

Wij bieden:

Een mooie kans voor een verbinder die in staat is om goede afspraken te maken met onze opdrachtgevers/financiers en de activiteiten van Curium daarin te vertalen met daarbij:

 • Een functie voor 28 tot 36 uur in een ambitieuze en maatschappelijk relevante organisatie.

 • Een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een goed passend salaris op basis van kennis en ervaring volgens de cao UMC.

 • Een werkplek waar je kunt leren en groeien, waar naar je geluisterd wordt.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het Curium LUMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten aan skuipers@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en twee referenties onderdeel van de sollicitatieprocedure.

bottom of page