top of page
SHARE:

CVO'T GOOI
assistent controller

Voor CVO ’t Gooi (Comenius College, Lucent College en Hilfertsheem College), een innovatieve scholengroep in Hilversum zijn wij op zoek naar een (assistent) controller die het team komt versterken. Het gaat om een gevarieerde baan in een leuke, vlotte en dynamische omgeving waarin je als (assistent) controller onderdeel uit maakt van het centraal bureau van CVO ’t Gooi (HRM, ICT en Financiën).

 

Naast dat de sfeer op de afdeling informeel en laagdrempelig is, is de mentaliteit gedreven, ambitieus en gericht op samenwerken.

 

Voldoe jij aan bovenstaande punten en vind jij het daarnaast leuk om jezelf (verder) te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie, dan komen wij graag met jou in contact.

 

CVO ’t Gooi, (Assistent) Controller (0,6-1,0 fte)

                                 

Functie

Als (assistent) controller maak je onderdeel uit van het team financiële administratie binnen het centraal bureau en ben jij de rechterhand van de Manager Finance en Control. Naast dat jij intensief samen werkt met de Manager Finance en Control, werk jij ook nauw samen met de Financieel medewerkers. Je krijgt de coördinatie over diverse grote projecten/processen en haalt op de juiste plekken in de organisatie de informatie op. Tevens coördineer jij andere belangrijke taken. Denk bijvoorbeeld aan de jaarrekening, jij zorgt er voor dat alle stukken op tijd worden aangeleverd en dat vragen n.a.v. een accountantscontrole worden opgepakt.

 

Het is een unieke functie met veel kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en de organisatie naar een volgend niveau te tillen. Dit zegt ook iets over de persoon die gezocht wordt. Je bent in staat om zelf werk te organiseren, het einddoel is helder maar de weg er naar toe weet jij zelf te vinden. In deze functie opereer je deels uitvoerend en deels coördinerend. Je kunt verantwoordelijkheden aan en durft kritisch te zijn.

 

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Het opstellen van rapportages en het verzorgen van analyses;

 • Je werkt mee aan het gehele proces met betrekking tot subsidies: je signaleert, coördineert, vraagt aan en verantwoordt;

 • Ondersteunen van de financieel manager bij het opstellen van de jaarrekening (mede bewaken dat informatie juist, tijdig en volledig is);

 • Uitzoeken van wettelijke regelingen en richtlijnen en die vertalen naar een praktische werkwijze;

 • Ondersteuning bij beleidsontwikkeling;

 • Uitvoerende taken binnen het team, met name verwerking van data ten behoeve van het grootboek en zelfstandig boekingen verrichten in AFAS;

 • Direct en intensief samenwerken met collega's van HR en ICT in een verandertraject;

 • Afdeling overstijgend deelnemen aan overleggen en projecten.

 

Profiel

CVO ’t Gooi is op zoek naar een professional met een sterke persoonlijkheid. Iemand die bewust is van zijn eigen talenten en competenties. Je treedt gemakkelijk op de voorgrond maar kan ook goed een stap terug doen als de situatie er om vraagt, je voelt dit van nature aan. Tevens ben je besluitvaardig en toekomstgericht.

 

Verder over jou:

 • Beschikt over een hbo opleiding op financieel/economisch/bedrijfskundig gebied;

 • Werkt nauwkeurig, maar maakt dingen snel eigen waardoor jij in een goed tempo werkt;

 • Kan goed verbanden leggen en materie goed doorgronden;

 • Jij bent sociaal en assertief, waardoor jij vraagstukken uit collega’s krijgt;

 • Ondernemend en denkt in kansen en oplossingen en maakt af waar je aan begint;

 • Beschikt over minimaal 3 – 5 jaar werkerving in een financiële functie;

 • Bij voorkeur beschik jij over werkervaring met AFAS;

                

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie met als standplaats Hilversum. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €4.329, - bruto per maand. bij een voltijd dienstverband. De arbeidsovereenkomst (conform de cao Voortgezet Onderwijs) wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast beschikt CVO ‘t Gooi over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Zoals 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Een prettige bijkomstigheid is dat jij elke schoolvakantie vrij bent.

 

Solliciteren?

Public Search verzorgt de selectie voor CVO't Gooi. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Wendy Swier 06-43412734 of per mail wswier@publicsearch.nl of met Mi Yu Vink op 06-28814271 of per mail mvink@publicsearch.nl 

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page