DOWNLOAD:
SHARE:

DE ZORGCIRKEL

BUSINESS CONTROLLER ZORG

Voor de Zorgcirkel in Purmerend zoeken wij voor vast een business controller voor één of twee van de zorgregio’s.

 

De Zorgcirkel is bezig met een verdere professionaliseringsslag van de financiële functie.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een strategische business controller die de verbinding kan leggen tussen de bedrijfsvoeringen en de zorg om zo samen tot een goede balans tussen kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering en financiën te komen.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een complexe, maar dynamische omgeving waarin je je financiële expertise volledig tot zijn recht kan laten komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De organisatie:

De Zorgcirkel is een vernieuwende organisatie. De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4200 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar en Heiloo-Egmond. Ze werken vanuit en regionale context aangestuurd door een regiodirecteur.

 

De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mens te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. 


De Zorgcirkel floreert, medewerkers en cliënten zijn trots op de organisatie. Deze trots wordt aangetoond door hun bijdrage aan de tot nu toe bereikte resultaten. Dit is een lijn die men in de toekomst dan ook wil vasthouden en voortzetten.

 

Organisatiestructuur:

Onder een tweehoofdige raad van bestuur vallen de regiodirecteuren en de verschillende managers vanuit het ondersteuningslint. Belangrijk is dat De Zorgcirkel heeft gekozen voor een heldere organisatiestructuur, met een effectief besturingsmodel die het best passen bij de zorgvisie en de gekozen strategische uitgangspunten.

 

De business controller zorg maakt onderdeel uit van het team Finance & Control en ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Finance & Control.

De functie:

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en deskundig team van 5 business controllers. De Business controller die wij zoeken is samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de zorgregio’s. Hij/ zij opereert als de spil in het web en fungeert als business partner op verschillende niveaus.

 

Werkzaamheden:

 • Verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de planning & control cyclus van de zorgregio.

 • Je draagt zorg voor een tijdige levering van periodieke managementinformatie bij de regio die jij ondersteunt en sluit regelmatig aan bij het MT van desbetreffende zorgregio.

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd de regiodirecteur(en) en managers van de zorgregio. Daarnaast ben je voor hun een kritische sparringpartner op strategisch en tactisch niveau.

 • Je levert een bijdrage aan organisatie brede projecten vanuit je eigen expertise.

 • Signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en komt op basis hiervan tot forecasts en aanbevelingen.

 

Profiel:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur richting finance & control, economie en/of bedrijfseconomie.

 • Circa 5 jaar werkervaring als business controller of in een vergelijkbare financiële functie.

 • Inhoudelijk gedegen kennis van de P&C-cyclus van een publieke of zorgorganisatie is een sterke pré.

 • Je bent een verbinder, communicatief sterk en schakelt snel tussen verschillende relaties.

 • Je hebt vaardigheden tot behoud van overzicht ten behoeve van de complexe omgeving.

 

Ons aanbod:

 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

 • Een goed marktconform salaris (op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een vaste eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en secundaire arbeidsvoorwaarden op maat.

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele en vernieuwende organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor De Zorgcirkel. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Daniël Griffioen 06-81953794. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/ of dgriffioen@publicsearch.nl

 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2021

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon