DOWNLOAD:
SHARE:

DE ZORGCIRKEL

BUSINESS CONTROLLER CONCERN

Voor de Zorgcirkel in Purmerend zoeken wij voor vast een business controller concern voor het ondersteuningslint.

 

De Zorgcirkel is bezig met een verdere professionaliseringsslag van de financiële functie.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een strategische business controller die de verbinding kan leggen tussen de bedrijfsvoeringen en de zorg om zo samen tot een goede balans tussen kwaliteit van zorg, bedrijfsvoering en financiën te komen.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een complexe, maar dynamische omgeving waarin jij je financiële expertise volledig tot zijn recht kan laten komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie:

De Zorgcirkel is een vernieuwende organisatie. De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4200 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar en Heiloo-Egmond. Ze werken vanuit en regionale context aangestuurd door een regiodirecteur.

De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen om dit mogelijk te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar de mens. Samen met hun omgeving ontdekken we waaraan iemand behoefte heeft om als mens onder de mens te kunnen leven. Dit doen wij niet alleen, maar met andere zorgorganisaties, zorgverzekeraars en gemeenten. 
De Zorgcirkel floreert, medewerkers en cliënten zijn trots op de organisatie. Deze trots wordt aangetoond door hun bijdrage aan de tot nu toe bereikte resultaten. Dit is een lijn die men in de toekomst dan ook wil vasthouden en voortzetten.

 

Organisatiestructuur:

Onder een tweehoofdige raad van bestuur vallen de regiodirecteuren en de verschillende managers vanuit het ondersteuningslint. Belangrijk is dat De Zorgcirkel heeft gekozen voor een heldere organisatiestructuur, met een effectief besturingsmodel die het best passen bij de zorgvisie en de gekozen strategische uitgangspunten.

 

De business controller maakt onderdeel uit van het team Finance & Control en ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Finance & Control.

De functie:

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en deskundig team van 5 business controllers. De Business controller die wij zoeken is verantwoordelijk voor het ondersteuningslint en vervult een belangrijke rol bij organisatie brede onderwerpen als treasury, risicomanagement, procesoptimalisatie en compliance. Hij/ zij opereert als de spil in het web en fungeert als business partner op verschillende niveaus.

 

Werkzaamheden:

 • Verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de planning & control cyclus van het ondersteuningslint. Ook neem je een coördinerende rol op je, ten aanzien van de planning, bij het uitvoeren van de gehele planning & control cyclus.

 • Je bent de sparringpartner voor de managers vanuit het ondersteuningslint voor de bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord.

 • Draagt zorg voor een tijdige levering van periodieke managementinformatie betreffende het ondersteuningslint en sluit regelmatig aan bij het MT van het ondersteuningslint.

 • Je levert een bijdrage aan organisatie brede projecten vanuit je eigen expertise.

 • Je hebt een belangrijke inhoudelijke en uitvoerende rol rondom treasury, risicomanagement, compliance en rapportages concern breed als de meerjarenbegroting en de tussentijdse rapportages. 

 • Signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en komt op basis hiervan tot forecasts en aanbevelingen.

 

Profiel:

 • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en meerjarige werkervaring in het vakgebied, bij voorkeur aangevuld met een postdoctorale opleiding RC of RA.

 • Minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring als business controller of in een vergelijkbare financiële functie.

 • Kennis van financiële en fiscale wet –en regelgeving, ontwikkelingen op de financiële markten en op hoofdlijnen van de financieringsstromen binnen de gezondheidszorg is een pré.

 • Je beschikt over kennis over de thema’s treasury, risicomanagement en compliance en weet dit te vertalen naar een praktische invulling.

 • Je bent ondernemend, daadkrachtig en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

 

Ons aanbod:

 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

 • Een goed marktconform salaris (op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele en vernieuwende organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor De Zorgcirkel. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Daniël Griffioen 06-81953794. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/ of dgriffioen@publicsearch.nl .

 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2021

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon