top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

De Connectie

adviseur finance & control

(32-36 uur, schaal 10-11 max. €71.000 bruto per jaar - standplaats Arnhem)

 

De Connectie zoekt een adviseur Finance & Control.

 

Als adviseur draag je bij aan de ontwikkeling van  Finance & Control (F&C) binnen de organisatie. Je zorgt voor navolgbaarheid, tijdigheid, volledigheid en juistheid van de administratieve organisatie en financiële informatie. Dit doe je samen met je collega’s binnen de discipline F&C.

 

 

ORGANISATIE:

 

De Connectie: partner in bedrijfsvoering. De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden hebben de krachten gebundeld op het gebied van bedrijfsvoering. Deze gemeenten, samen goed voor meer dan 230.000 inwoners, hebben op 1 juli 2017 gezamenlijk De Connectie opgericht.

De afdelingen Belastingen en Basisregistraties, Administratie & beheer en Inkoop & aanbesteding, Facilitaire zaken en Frontoffice, Management Support, DIV en ICT  zetten zich, samen met het bedrijfsbureau, dagelijks in voor de gemeenten zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners, want daar doen we het gezamenlijk voor.

 

De organisatiedoelstellingen zijn op basis van 4K’s geformuleerd. Daar is onlangs een vijfde ‘K’ aan toegevoegd die staat voor klant. De Connectie denkt en werkt vanuit de klant en zet de klant altijd centraal. De Connectie levert producten en diensten tegen een gezamenlijk afgesproken kwaliteit. De Connectie investeert in medewerkers en biedt hen kansen zich te ontwikkelen. De Connectie kent de trends en ontwikkelingen, speelt daarop in en vertaalt deze, in samenwerking met de klant, naar haar bedrijfsvoering. Hierdoor zijn partners in staat om zich volledig te richten op hun inwoners, bedrijven en toeristen. Ze zijn daardoor minder kwetsbaar. Door producten en diensten te harmoniseren en te digitaliseren werkt De Connectie efficiënter. Dit leidt ertoe dat de kosten voor de partners omlaag kunnen worden gebracht. Dit is jouw kans om De Connectie te versterken.

 

De Connectie heeft een bedrijfsbureau waar je een belangrijk onderdeel van uitmaakt. De Connectie wil een vernieuwende organisatie zijn en is de eerste jaren gericht op harmonisatie en ontwikkeling. Dat betekent dat geen beheersmatig, maar een innovatief en proactief bedrijfsbureau gewenst is. Het bedrijfsbureau valt onder de rechtstreekste verantwoordelijkheid van de directeur. Functioneel wordt de adviseur Finance & Control aangestuurd door de Concerncontroller. De adviseur werkt nauw samen met de collega’s van het bedrijfsbureau.

 

FUNCTIE EN WERKZAAMHEDEN:

 

 • Je coördineert de planning- en controlcyclus.

 • Je adviseert op het gebied van treasury en bankieren.

 • Je adviseert op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing.

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het interne auditplan (verbijzonderde interne controle).

 • Je adviseert op het gebied van auditing en risicomanagement en op het gebied van fiscaliteiten.

 • Je adviseert met betrekking tot dienstverleningsovereenkomsten met derden.

 • Je bent accounthouder voor een aantal afdelingen.

 

 

PROFIEL:

 

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding.

 • Je hebt kennis en ervaring op gebied van bedrijfsvoering en planning & control in publieke organisaties.

 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied interne advisering en coördinatie.

 • Je bent een sterke persoonlijkheid met goed ontwikkelde adviesvaardigheden, waarbij je je onafhankelijke positie goed kunt combineren met je adviserende rol.

 • Je hebt oog voor verschillende, soms tegenstrijdige, belangen en weet hier goed mee om te gaan.

 • Je geeft niet alleen advies, je steekt zelf ook de handen uit de mouwen, oftewel je beschikt over een hands on mentaliteit.

 • Kennis van en ervaring met het BBV (Besluit Begroting en verantwoording voor provincies en gemeenten) is noodzakelijk om deze functie goed uit te kunnen voeren.

 

 

AANBOD:

 

De functie van adviseur Finance & Control is een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband oftewel 36 uur ingeschaald tussen het minimum van schaal 10 (€ 2.914,-) en het maximum van schaal 11 (€5.067,-).

 

Als de werksituatie het toelaat is thuiswerken en op flexibele tijden werken geen probleem. De Connectie heeft goede faciliteiten voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. En niet onbelangrijk, een individuele keuze budget (IKB) van 17,05% van je jaarsalaris. Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is nodig om bij ons te komen werken. 

 

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

 

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de Connectie. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Marieke Oldeman via telefoonnummer 06-25050390 of mail moldeman@publicsearch.nl.

bottom of page