top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

De Connectie

senior adviseur finance & control

(32-36 uur, schaal 11-12 max. €81.000 bruto per jaar - standplaats Arnhem)

 

De Connectie zoekt een Senior Adviseur Finance & Control.

Als adviseur draag je bij aan de ontwikkeling van  Finance & Control (F&C) binnen de organisatie. Je zorgt voor navolgbaarheid, tijdigheid, volledigheid en juistheid van de administratieve organisatie en financiële informatie. Dit doe je samen met je collega’s binnen de discipline F&C.

 

 

ORGANISATIE:

 

De Connectie: partner in bedrijfsvoering. De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden hebben de krachten gebundeld op het gebied van bedrijfsvoering. Deze gemeenten, samen goed voor meer dan 230.000 inwoners, hebben op 1 juli 2017 gezamenlijk De Connectie opgericht.

De afdelingen Belastingen en Basisregistraties, Administratie & beheer en Inkoop & aanbesteding, Facilitaire zaken en Frontoffice, Management Support, DIV en ICT  zetten zich, samen met het bedrijfsbureau, dagelijks in voor de gemeenten zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners, want daar doen we het gezamenlijk voor.

 

De organisatiedoelstellingen zijn op basis van 4K’s geformuleerd. Daar is onlangs een vijfde ‘K’ aan toegevoegd die staat voor klant. De Connectie denkt en werkt vanuit de klant en zet de klant altijd centraal. De Connectie levert producten en diensten tegen een gezamenlijk afgesproken kwaliteit. De Connectie investeert in medewerkers en biedt hen kansen zich te ontwikkelen. De Connectie kent de trends en ontwikkelingen, speelt daarop in en vertaalt deze, in samenwerking met de klant, naar haar bedrijfsvoering. Hierdoor zijn partners in staat om zich volledig te richten op hun inwoners, bedrijven en toeristen. Ze zijn daardoor minder kwetsbaar. Door producten en diensten te harmoniseren en te digitaliseren werkt De Connectie efficiënter. Dit leidt ertoe dat de kosten voor de partners omlaag kunnen worden gebracht. Dit is jouw kans om De Connectie te versterken.

 

De Connectie heeft een bedrijfsbureau waar je een belangrijk onderdeel van uitmaakt. De Connectie wil een vernieuwende organisatie zijn en is de eerste jaren gericht op harmonisatie en ontwikkeling. Dat betekent dat geen beheersmatig, maar een innovatief en proactief bedrijfsbureau gewenst is. Het bedrijfsbureau valt onder de rechtstreekste verantwoordelijkheid van de directeur. Functioneel wordt de adviseur Finance & Control aangestuurd door de Concerncontroller. De adviseur werkt nauw samen met de collega’s van het bedrijfsbureau. Functioneel wordt de senior adviseur Finance & Control aangestuurd door de Concerncontroller.

 

 

FUNCTIE EN WERKZAAMHEDEN:

 

Als senior adviseur werk je nauw samen met je collega’s van het Bedrijfsbureau en de afdeling ICT waarvan je de accountmanager bent. Daarnaast ondersteun je de concerncontroller bij organisatiebrede vraagstukken en uitdagingen.

 • Naast de beleidscyclus (meerjarenprogrammabegroting, bestuur rapportage en jaarstukken), en maandelijkse rapportagecyclus behoort project control tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

 • Je beoordeelt business cases op haalbaarheid en brengt advies uit aan het management.

 • Je vindt het geen probleem om met je voeten in de klei te staan.

 • Je stelt de periodieke forecast op, bereidt deze voor en bespreekt deze met het management en de directeur van De Connectie.

 • Jij schrikt niet terug van stevige inhoudelijke gesprekken met de relevante stakeholders.

 • Je bent de financiële expert van diverse projecten die uitgevoerd worden door de afdeling ICT.

 • Je neemt deel aan stuur- en projectgroepen en bewaakt daarin het naleven van interne en externe wet- en regelgeving, de administratieve organisatie en het budget.

 • Als senior adviseur adviseer je de managers op het gebied van portfolio management.

 • Je vervangt de concerncontroller bij afwezigheid.

 

 

PROFIEL:

 

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op Hbo-niveau. De voorkeursrichting van deze opleiding is planning, control, financiën en/of bedrijfskunde.

 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in een decentrale publieke organisatie.

 • Als senior adviseur ben je communicatief vaardig, dit betekent dat je in staat bent om op verschillende niveaus in de organisatie te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Je ziet knelpunten en gaat hiermee aan de slag om tot een oplossing te komen. Waar nodig doe je dit samen met je collega’s.

 • Jij overziet alle werkprocessen.

 • Je beschikt over ambtelijke en bestuurlijk sensitiviteit.

 • In combinatie met jouw zorgvuldigheid én snelheid weet jij het beste resultaat te halen.

 • Vrienden, familie en oud-collega’s omschrijven jou als nieuwsgierig, positief en geduldig.

 • Tenslotte heb je affiniteit met automatisering en heb je passie voor big data waardoor je ICT-control naar een hoger niveau tilt.

 

 

AANBOD:

 

De functie van senior adviseur Finance & Control is een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband oftewel 36 uur ingeschaald tussen het minimum van schaal 11 (€ 3.491,-) en het maximum van schaal 12 (€ 5.756,-).

Als de werksituatie het toelaat is thuiswerken en op flexibele tijden werken geen probleem. De Connectie heeft goede faciliteiten voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. En niet onbelangrijk, een individuele keuze budget (IKB) van 17,05% van je jaarsalaris. Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is nodig om bij ons te komen werken. 

 

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

 

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de De Connectie. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Marieke Oldeman via telefoonnummer 06-25050390 of mail moldeman@publicsearch.nl.

bottom of page