top of page
SHARE:

DEVENTER ZIEKENHUIS
Business Controller

PRINT PAGINA

Voor het Deventer Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een enthousiaste business controller voor de eenheid Diagnosestelling.

 

De organisatie

Het Deventer Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met een begroting van meer dan €220 miljoen en waar jaarlijks meer dan 300.000 patiënten de poliklinieken bezoeken. Binnen het ziekenhuis werken ongeveer 2.400 medewerkers, specialisten en vrijwilligers die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service samenwerken.

 

Plek in de organisatie

Business control is onderdeel van de afdeling financiën en inkoop. Deze afdeling bestaat, naast business control, uit de financiële administratie, BI, inkoop, zorgverkoop en zorgcontrol. Je werkt in een team met 7 controllers en wordt aangestuurd door de manager financiën, control en management informatie.

 

Wat ga je doen?

Ziekenhuizen zijn volop in beweging. Ze moeten wendbaar zijn en staan sterk onder druk om goede zorg te verlenen en daarnaast bedrijfseconomisch efficiënt te zijn. Dat vereist visie, daadkracht en sterk management.

Kom in beweging en neem als adviseur plaats aan de tafel waar de beslissingen worden genomen! We zoeken een business controller, die adviseur wordt voor de eenheid Diagnosestelling. Onder deze eenheid vallen bijna alle poliklinieken. Je zult de sparringpartner worden voor de bedrijfskundig manager, diverse afdelingsmanagers en de vakgroepen. We zoeken daarom iemand die op diverse managementniveaus mee kan denken en kan adviseren. Een business controller die bedrijfseconomisch goed onderlegd is, maar tegelijkertijd in staat is dit aan collega’s met diverse achtergronden over te brengen. Een adviseur met tact en overtuigingkracht. Jij denkt in kansen, toont initiatief en bent in staat om te beïnvloeden en projecten op te pakken.

De mogelijkheid bestaat om in gezamenlijk overleg te kijken welke aanvullende werkzaamheden jouw takenpakket compleet kunnen maken, uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke interesses en ambities. 

Enerzijds houdt je je bezig met een aantal formele planning en control taken zoals het opstellen van de begroting en het periodiek rapporteren van de resultaten. Anderzijds ondersteun je de bedrijfskundig manager van Diagnosestelling met een verscheidenheid aan business cases. De zorgsector staat immers voor grote uitdagingen. Daar heeft Corona een bijdrage aan geleverd, maar ook de uitwerking van het pas uitgekomen IZA (Integraal Zorgakkoord) kent uitdagingen. Digitalisering en het verplaatsen/anders inrichten van zorg zijn thema’s die in de genoemde eenheid veel voorkomen.

 

Je levert een bijdrage aan zowel het identificeren van business cases als aan het uitwerken, adviseren en implementeren van de business cases. Dit betekent dat je soms de pet van controller op hebt als sparringpartner, of advies geeft vanuit de centrale finance rol, maar als de situatie daarom vraagt pak je je verantwoordelijkheid ook vanuit een projectmanagement rol.

 

Wat vragen we van je?

Jij bent klantvriendelijk en hebt een gezonde dosis lef. Je kunt prima je eigen positie behouden wanneer (in sommige gevallen) centrale en decentrale belangen met elkaar in conflict zijn. Een wendbare organisatie vereist professionals die beschikken over abstract denkvermogen, creativiteit en bovengemiddelde analytische vaardigheden.

 

Daarnaast:

  • Je hebt WO werk- en denk niveau met een bedrijfseconomische achtergrond en je bent  in staat om creatieve en innovatieve oplossingen te vinden voor de interne klant;

  • Verder denk je graag mee, waar het gaat om het optimaliseren van de primaire en ondersteunende processen en neem je graag verantwoordelijkheid voor te behalen resultaten;

  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in het controlling vakgebied. Je bent toe aan een meer complexe vervolgstap in je carrière;

  • Kennis van de zorgsector is een pré

 

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie waarin je veel mogelijkheden en vrijheid krijgt.

Het salaris is ingedeeld in schaal FWG 60 en bedraagt maximaal € 4.964,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, maar heb je toch nog een vraag over de functie of de organisatie? Public Search verzorgt de selectie voor het Deventer Ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Jouw sollicitatie kun je richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of rfalke@publicsearch.nl.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page