top of page
SHARE:

DIMENCE GROEP
stafadviseur kwaliteit 32-36 uur

PRINT PAGINA

Ben jij een gedreven adviseur met passie voor kwaliteitsmanagement? Wil je aan de slag binnen een inspirerende werkomgeving in de ggz? Werk je graag samen en draag je graag bij aan het continue verbeteren en verhogen van het bewustzijn voor kwaliteit? Ben je ook de auditor met een hart voor de zorg die goed luistert naar de vragen en behoeften die er leven? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor de dienst Control, Financiën en Informatievoorziening (CF&I) van de Dimence Groep in Deventer zijn we op zoek naar een stafadviseur kwaliteit.


De dienst Control, Financiën en Informatievoorziening bestaat onder andere uit de afdelingen Personeels- en salarisadministratie, Financiën en Control, Opbrengstverantwoording en Inkoop en maakt onderdeel uit van de Dimence Groep. De dienst CF&I draagt zorg voor samenhangend en optimaal op Dimence Groep of andere instellingen afgestemd financieel en administratief beleid en daarnaast de beheersing en bewaking van het kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Wie zijn wij?

De stichtingen Dimence, Jeugd ggz, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ en Impluz vormen samen de Dimence Groep, samen zijn we een keten van zorg. Een keten met basis GGZ en forensische psychiatrie, gespecialiseerde GGZ en maatschappelijke dienstverlening en welzijn. Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, zorgkantoren, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst. Werken bij Dimence Groep betekent werken in een ambitieuze organisatie. Onze kernwaarden gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid dragen bij aan het realiseren van onze ambities. Vanzelfsprekend voel je je verbonden met onze kernwaarden. Je bent in staat je aan te passen aan een steeds veranderende context. Samenwerken vinden we belangrijk binnen de Dimence Groep. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook. Zo werken we bijvoorbeeld actief met “Beleid Maken We Samen”. Medewerkers worden vroegtijdig betrokken bij veranderingen en denken hierin actief mee.

 

Wat ga je doen?

Als stafadviseur Kwaliteit stimuleer, adviseer en ondersteun je de Dimence Groep op instellings- en stichting niveau op het gebied van ons kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Denk hierbij aan kwaliteits-, risico- en verbetermanagement.

 • Jij bent samen met je collega stafadviseur het centrale aanspreekpunt en voert regie over het proces van externe KMS certificatie voor de gehele instelling.

 • Als zelfstandige interne auditor toets je de werking van het KMS;

 • Je geeft gevraagd én ongevraagd advies aan medewerkers van de eigen en andere organisatieonderdelen.

 • Je ontwikkelt mede het kwaliteitsbeleid, je kunt als projectleider optreden en je geeft voorlichting over het kwaliteitsmanagementsysteem;

 • Je bent in contact met medewerkers van een diversiteit aan disciplines en niveaus over vraagstukken die er leven en je weet in je adviezen de juiste toon te vinden;

 • Mede door organisatie breed inzicht en risicobeoordeling draag je bij aan het opstellen van een intern auditprogramma en voert dit met je collega uit. Je gespreksstijl nodigt hierbij uit tot de kern te komen van wat er goed gaat en ook waar benodigde verbeterpunten liggen. Hiermee leg je basis voor verdere verbeteractiviteiten;

 • Bij de begeleiding van externe audits ben je een gesprekspartner voor zowel de organisatie en medewerkers als voor de externe auditor en vervult hiermee een brugfunctie. Bij eventuele tekortkomingen ben je gesprekspartner om adequate actie te formuleren om de werking van het KMS verder te verbeteren;

 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen op het vakgebied, onderzoekt deze op bruikbaarheid en weet deze door te vertalen naar de organisatie. 

 • Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de dienst CF&I en collega’s van de andere organisatieonderdelen. Je rapporteert aan de directeur van de dienst CF&I.

 

We hebben veel te bieden!

 • Een uitdagende baan voor 32-36 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar, maar bij een wederzijdse klik wordt dit een vast dienstverband.

 • Goede faciliteiten om vanuit huis te werken; je vaste werklocatie is in Deventer;

 • Maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van scholingsmogelijkheden en een onbeperkt gebruik van GoodHabitz.

 • Besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. Daarnaast is er ondersteuning op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

 • De functie is ingedeeld in FWG 60 conform cao GGZ. Naast een prima salaris hebben zijn er aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan…

 • ben je een ervaren adviseur op het gebied van kwaliteitsmanagement en –certificering;

 • een relevante academische opleiding aangevuld met erkende opleidingen op kwaliteitsgebied;

 • ben je bekend met de zorg;

 • is jouw kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving, waaronder externe normenstelsels, altijd up-to-date.

 • neem je makkelijk initiatief en weet je mensen te overtuigen;

 • kun je zowel zelfstandig als met collega’s resultaatgericht werken;

 • heb je gevoel voor processen en ga je planmatig aan de slag;

 • kun je omgaan met tegengestelde belangen en beschik je over organisatiesensitiviteit;

 • kun je op ieder niveau binnen de organisatie schakelen en beschik je over inlevingsvermogen;

 • vind je humor en verbinding belangrijk in je werk.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Dimence Groep. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Melissa Anthonio  035-6210258 / 06-38690104 of per mail manthonio@publicsearch.nl of met Roland Falke 035-6210258 / 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl

Melissa.png

 

Melissa Anthonio

Recruiter Onderwijs

06 386 901 04 

manthonio@publicsearch.nl

 

bottom of page