top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

DUO+

auditor/VIC specialist

(32-36 uur, schaal 11 max. €71.170 bruto per jaar)

Standplaats: flexibel Diemen/Uithoorn/Ouderker ad Amstel

 

Voor DUO+ zijn wij op zoek naar een Auditor/ VIC specialist.

 

ORGANISATIE:

 

DUO+ is de samenwerking van en voor drie unieke gemeenten gelegen tussen het Groene Hart en de metropool Amsterdam. De jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie werkt voor de gemeenten Ouder-Amstel (ruim 14.000 inwoners), Diemen en Uithoorn (beiden ruim 29.000). Ze doen alles op het gebied van bedrijfsvoering. Ook de inrichting en het beheer van de openbare ruimte en de uitvoeringstaken in het klantcontact, veiligheid, toezicht en handhaving en het Sociaal Domein zijn aan ons toevertrouwd. Ze zijn er voor professioneel advies en uitvoering, in het belang van de bijna 75.000 lokale burgers en vele duizenden bedrijven.

 

Om de onafhankelijke positie van deze functie te borgen zijn ze onder de staf gepositioneerd.

 

Vanaf 2021 moet het college zelf aantonen dat de gemeente rechtmatig gehandeld heeft. Aan de auditor de rol om deze ontwikkeling te vertalen naar de eigen organisatie.

Uiteindelijk wil DUO+ doorgroeien naar een ‘in-control-statement’.

           

FUNCTIE EN WERKZAAMHEDEN:

 

Je bent diegene die in team verband verantwoordelijk is voor de verbijzonderde interne controle van de gemeenten en DUO+ zelf.

 

Belangrijk is om de organisaties hierbij goed te betrekken en te adviseren.

Als professional volg je actuele financiële ontwikkelingen scherp, ben je exact op de hoogte van wet- en regelgevingen en weet je deze te vertalen naar de organisatie en de op te stellen controleplannen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 

 • Je coördineert het proces van interne controle op het rechtmatig en doelmatig handelen van de organisatie. Je stelt het Meerjaren Controleplan op, coördineert de uitvoering hiervan en ondersteunt en adviseert de proceseigenaren in de lijn bij de interne controleprocessen en de te nemen beheersmaatregelen ter verbetering van de werkprocessen. Tevens voer je zelf een aantal audits uit.

 • Je zorgt voor de vastlegging van de bevindingen en adviezen in controlerapporten, zodanig dat de accountant optimaal gebruik kan maken van de uitgevoerde controles.

 • Uitvoeren en adviseren van de (verbijzonderde)  interne controle op de processen, signaleren en terugkoppelen van fouten en adviseren ter optimalisering van de processen en (verbijzonderede) interne controle;

 

 

PROFIEL:

 

 • WO werk- en denkniveau, bedrijfskunde, accountancy of een vergelijkbare richting;

 • Je bent nieuwsgierig, weet en voelt aan wat er speelt in de organisatie en bent in staat om goed verbinding te maken;

 • Je bent er sterk op gericht om processen te verbeteren/optimaliseren en de klant hierin mee te nemen;

 • Je hebt uitstekende digitale vaardigheden en kennis van financiën en processen;

 • Je bent een expert met excel, draaitabellen en stroomoverzichten kennen voor jou geen geheimen;

 • Kennis van BBV en specifieke fiscale wet- en regelgeving geeft je een streepje voor, maar is geen vereiste;

 • Je bent stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis humor.

 

 

AANBOD:

 

 • Een boeiende functie in een enthousiast team en een gemeentelijke organisatie die volop in beweging is;

 • Deze functie is gewaardeerd in schaal 11 (max. € 5.169,- bruto bij een 36-urige werkweek). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris als Individueel Keuze Budget (IKB). DUO+ heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, kopen en verkopen van verlofuren, volop opleidingsmogelijkheden, betaald ouderschapsverlof, bedrijfsfitness en tegemoetkoming in je reiskosten;

 • Aanstelling vindt plaats voor een jaar met de intentie van een vaste aanstelling.

 

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor DUO+. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Samentha Schalkwijk- Rosalia via telefoonnummer 06-18642108 of mail sschalkwijk@publicsearch.nl

 

bottom of page