top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ERASMUS MC

Business Analist Sales

Wil jij werken in een top-Salesteam waar professionaliteit en innovatie voorop staan? Binnen het Salesteam van Erasmus MC is er ruimte voor een ambitieuze Business Analist Sales.

 

Als Business Analist Sales ben je een ondernemende en proactieve professional, die oplossingsgericht en daadkrachtig is. Jouw adviezen vormen een solide basis voor de onderhandelingen met zorgverzekeraars. Je bent al zeker een aantal jaren onderweg, dus mag je jezelf met recht een ervaren en taakvolwassen business analist noemen. Je bent goed op de hoogte van de financiële thema’s binnen de ziekenhuiszorg en de zorgverzekeringsmarkt. Het maken van data-analyses en werken met Excel is kinderspel voor je. Communicatief ben je sterk en stevig, maar ook toegankelijk. Je collega’s kunnen op je feedback rekenen, maar zeker ook op je flexibiliteit en je pragmatische houding. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van het Salesteam en het realiseren van passende afspraken met zorgverzekeraars zodat het Erasmus MC haar strategie waar kan maken. Je werkt nauw samen met de medisch-specialistische afdelingen, met de financiële pijler en met de teams Portfolio & Market Intelligence en Externe Zorgrelaties.

 

Als Business Analist Sales:

  • Ben je accounthouder van een aantal zorgverzekeraars en heb je contact met hen over financiële zaken.

  • Reken je prijslijsten, scenario’s en offertes door en geef je op basis hiervan advies aan het Salesteam.

  • Verwerk je de gemaakte financiële afspraken en zorg je voor een goede naleving en afhandeling hiervan.

  • Ontwikkel en optimaliseer je relevante managementinformatie om gemaakte afspraken te monitoren.

  • Monitor en analyseer je de productieontwikkelingen van zorgproducten en dure geneesmiddelen (per zorgverzekeraar) en zoek je hierover afstemming met de afdelingen.

  • Analyseer je kostprijzen, verkoopprijzen en benchmarkgegevens en weet je verschillende typen informatie met elkaar te verbinden.

  • Adviseer je gevraagd en ongevraagd het management over externe ontwikkelingen en de onderhandelingspositie van het Erasmus MC vanuit cijfermatige inzichten.

  • Volg je de landelijke wet- en regelgeving en analyseer je de impact van wijzigingen op de onderhandelingen met zorgverzekeraars.

  • Volg en analyseer je het (financieel) beleid van zorgverzekeraars.

  • Werk je in een collegiale sfeer met korte communicatielijnen.

 

Werkomgeving:

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het Salesteam vertaalt het strategische- en zorginhoudelijke portfolio uiteindelijk naar duurzame afspraken met zorgverzekeraars. Je werkt in een complexe en dynamische omgeving. Het Salesteam is onderdeel van de pijler Business Development & Sales binnen het Servicebedrijf. Je rapporteert aan de directeur Business Development & Sales. 

 

Profiel:

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, of Econometrie. Je bent analytisch en proactief ingesteld en zowel schriftelijk als verbaal weet je een boodschap helder over te brengen. Je hebt een goed gevoel voor cijfers; je gaat nauwkeurig te werk en hebt vergevorderde ervaring met Excel. Je bent daarnaast in staat om je in korte tijd de materie eigen te maken, informatie te verwerken en om te zetten naar concrete inzichten en voorstellen. Vanuit je eigen verantwoordelijkheidsgebied zoek je verbinding met anderen binnen de afdeling en de organisatie, waarbij je gebruik maakt van een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Je bent een teamspeler, die prettig en professioneel weet te werken.

 

Wij bieden een goed marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het Erasmus MC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588080 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

bottom of page