top of page
SHARE:

ERASMUS MC
business controller

PRINT PAGINA

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het Erasmus MC bevindt zich in een dynamische context, enerzijds door voortdurende wijzigingen in landelijk beleid en wet- en regelgeving en anderzijds door het veranderende landschap voor zorginstellingen. Als business controller ben je gepositioneerd onder een van de afdelingen themacontrol van de pijler Finance & Control (F&C), en decentraal werkzaam bij een van de bovengenoemde thema’s. We zijn op zoek naar vier business controllers en wel voor de afdelingen Heelkunde, Intensive Care (volwassenen, kinderen en neonaten), Klinische Genetica en de Apotheek.  Dit betreft grote afdelingen vallend onder de thema’s Dijkzigt, Sophia, SPIN en D&A. In onderling overleg kan binnen de teams een andere pakketverdeling worden overeengekomen.

 

Functie
Als Business Controller heb je een belangrijke rol in (complexe) vraagstukken aangaande de financiering en bedrijfsvoering van de afdelingen en is je primaire verantwoordelijkheid het geven van goed onderbouwde adviezen op het terrein van de bedrijfsvoering van de afdelingen in het thema. Je stelt rapportages op voor managementteams en het themabestuur en geeft advies op tactisch en strategisch niveau aan de afdelingsleiding, de themadirecteur en de themacontroller. Je stelt hiertoe een gedegen en diepgaande analyse op. Je ondersteunt daarnaast bij het opstellen van jaarplannen en beleidsplannen en rekent financiële consequenties door. Ook stel je controladviezen op of levert bijdragen hieraan. Je draagt bij aan het opstellen van de periodieke rapportages aan de Raad van Bestuur. Je stelt business cases op en adviseert hierover. Je bent –naast controller- ook sparring partner van de afdeling daar waar het vraagstukken betreft op het terrein van bedrijfsvoering en financiën.

 

In je rol werk je vooral nauw samen met de themacontroller, de andere business controllers, de projectcontrollers en de medewerkers van de andere pijlers van het Servicebedrijf werkzaam in het thema. Je maakt deel uit van een team per thema van (senior) business controllers en je wordt hiërarchisch en functioneel aangestuurd door de themacontroller van het betrokken thema. 

 

Profiel:

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma bedrijfseconomie. Je bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent een snelle denker en durft je kritisch op te stellen. Je bent ondersteunend, verbindend, adviesvaardig en kunt zelfstandig werken. Samenwerken, initiatief, analytisch sterk en overtuigingskracht zijn belangrijke competenties voor deze functie. 

 

Wat bieden wij:

Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid deze na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.483,- (schaal 11)  bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het Erasmus MC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265 of per mail jvantamelen@publicsearch.nl

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page