DOWNLOAD:
SHARE:

ERASMUS MC: THEMA GEZONDHEIDSWETENSCHAPPEN 

FINANCIEEL ADVISEUR PROJECTEN

Voor het Themabureau Gezondheidswetenschappen, onderdeel van het Erasmus MC, zoeken wij voor vast een Financieel Adviseur Projecten

 

De afdeling:

Het Thema Gezondheidswetenschappen telt 7 afdelingen en ruim 500 medewerkers die zich bezig houden met onderwijs en veel wetenschappelijk onderzoek. Het thema wordt ondersteund vanuit het themabureau. Het bureau telt 21 medewerkers die zorgen voor beleidsondersteuning, beheer en administratie op het gebied van P&O, ICT en financiën. Binnen het vakgebied financiën werken 13 professionals die gezamenlijk de projectadministratie en alle benodigde ondersteunende administratieve taken verzorgen. Voor deze groep zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke collega voor de functie van financieel adviseur projecten.

 

De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van en advies over projecten van een aantal onderzoekslijnen binnen een afdeling. Naast registratie en verslaglegging wordt elk project financieel volledig  geprognosticeerd. Daarbij wordt rekening gehouden met de eisen van de subsidiegever, de interne en externe regelgeving en de wensen van de betreffende projectleider. De financieel adviseur vormt de financiële spil in het geheel en is gesprekspartner voor al deze partijen.

 

Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden, signaleert financiële risico’s en stelt betrouwbare financiële rapportages op.

Je neemt deel aan verbeterprocessen en – projecten op het aandachtsgebied waarvoor jij verantwoordelijk bent en je volgt relevante interne en externe ontwikkelingen.

 

Werkomgeving:

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling financiën van het Themabureau ondersteunt en adviseert onderzoeksleiders en afdelingshoofden van het Thema met hun financiën. Een belangrijk onderdeel hiervan is de projectadministratie waarin onderzoeksprojecten van aanvraag tot eindafrekening worden gemonitord en verantwoord.

 

Profiel:

Je hebt een opleiding op HBO niveau, economische richting en een gedegen kennis van Microsoft Excel. Ervaring met Oracle is een pré. Een flexibele positief kritische instelling is van groot belang. Verdere sleutelwoorden zijn klantgerichtheid, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast zijn vakkennis, zelfstandigheid en analytisch inzicht onontbeerlijk.

  • Je beschikt over goede advies vaardigheden om het management te adviseren ter ondersteuning van de besluitvorming.

  • Je hebt een uitgebreide kennis van Excel en kunt goed omgaan met administratieve systemen (oa Oracle EBS).

  • Je werkt nauwkeurig en bent dienstverlenend en initiatiefrijk.

  • Je hebt ervaring met projectadministratie. Ervaring met onderzoeksprojecten en subsidievoorwaarden is een pré.

  • Je bent flexibel en kunt goed samenwerken in een team.

 

Ons aanbod:

Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienst verband. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.481,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Themabureau Gezondheidswetenschappen. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588080 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.