top of page
SHARE:

ERASMUS MC
senior business controller

PRINT PAGINA

Het Erasmus MC bevindt zich in een dynamische context, enerzijds door voortdurende wijzigingen in landelijk beleid en wet- en regelgeving en anderzijds door het veranderende landschap voor zorginstellingen.

Als senior business controller ben je werkzaam bij één van de thema’s van het Erasmus MC, werk je nauw samen met de businesscontrollers van het betreffende thema en val je hiërarchisch onder de themacontroller van het betreffende thema.
 

Functie
Als senior business controller heb je een belangrijke rol in complexe vraagstukken aangaande de financiering en bedrijfsvoering van de afdelingen in het thema en is je primaire verantwoordelijkheid het geven van goed onderbouwde adviezen op het terrein van de bedrijfsvoering van de afdelingen in het thema. Je stelt rapportages op voor managementteams en het themabestuur en geeft advies op tactisch en strategisch niveau aan de afdelingsleiding, de themadirecteur en de themacontroller. Je stelt hiertoe een gedegen en diepgaande analyse op. Je ondersteunt daarnaast bij het opstellen van jaarplannen en beleidsplannen en rekent financiële consequenties door. Ook stel je control adviezen op of levert bijdragen hieraan. Je coördineert het opstellen van de periodieke rapportages aan de Raad van Bestuur. Je stelt Business Cases op en adviseert hierover. In je rol werk je vooral nauw samen met de themacontroller, de andere business controllers, de projectcontrollers en de medewerkers van de andere pijlers van het Servicebedrijf werkzaam in het thema. Je overziet en coördineert de werkzaamheden van de business controllers. Je rapporteert aan de themacontroller, bent een sparringpartner en neemt waar voor de themacontroller bij afwezigheid. Je bent in staat een rol als projectleider of participant te vervullen (als expert) in grote, uitdagende programma’s.

 

Profiel:

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma Bedrijfseconomie.

 • Je bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 • Je bent een snelle denker en durft je kritisch op te stellen.

 • Samenwerken, initiatief, analytisch sterk en overtuigingskracht zijn belangrijk.

 • Je hebt een duidelijke visie op managementinformatie, een goed gevoel voor humor en je weet je netwerk op te bouwen en in te zetten.

 • Een ruime ervaring als adviseur of projectleider in de zorg strekt tot de aanbeveling, net als affiniteit met data-analyse.

 

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid deze na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling.

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6229,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.

 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.

 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

 • Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het Erasmus MC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265 of per mail jvantamelen@publicsearch.nl


 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page