top of page
SHARE:

FAMILYSUPPORTERS
Business Controller Zorg

PRINT PAGINA

32 tot 36 uur per week hybride, hoofdlocatie Amersfoort

€3.846 en €5.473 (max HBO) of €6.926 (max WO) per maand + 8% flexbudget

 

Hoofdlocatie Amersfoort en betrokken bij locaties Almere, Deurningen, Arnhem, Nijmegen, Zutphen en Beneden-Leeuwen.

 

Zie jij jezelf werken bij een jonge, ambitieuze zorgonderneming met veel mogelijkheden? Dan zoeken wij jou! Voor de locaties in Oost-Nederland zijn wij op zoek naar een (senior) business controller.

 

Business Controller

 

Wil jij samen de zorg beter maken?  Wil jij werken bij een innovatieve en ambitieuze zorgonderneming? Sluit je dan aan bij Family Supporters!

 

Business control valt onder de backoffice (20fte), samen met twee collega business controllers vorm jij een team om verbeteringen te initiëren en uit te voeren.

In directe lijn naar het bestuur signaleer jij verbeterpotentieel en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Strategische vraagstukken vlieg je analytisch aan, door het doen van business cases en analyses.

 

Vanuit jouw standplaats in Amersfoort kom je minimaal eenmalig per week samen met het team business control, de focus en werkzaamheden gericht op regio ‘oost’ zijn verder naar eigen invulling.

 

Dagdagelijkse werkzaamheden focussen zich op:

 • De interne informatievoorziening (BI, Qlik) verder ontwikkelen;

 • Belangrijke schakel in de planning & control cyclus;

 • Proactief voorstellen van verbetertrajecten;

 • Helpen de vestigingsdirectie steeds meer vertrouwt te maken en te adviseren met de aanwezige managementinformatie, zowel gevraagd als ongevraagd;

 • Je doorziet processen en mogelijke verbeteringen daarin en zoekt actief de samenwerking hierin op;

 • Het volgen van interne- en externe ontwikkelingen en analyseren van diens impact.

  

Wij bieden

 • 32-36 urige werkweek, hybride;

 • Een team met gedreven en ervaren collega’s en de mogelijkheid om de zorg écht te veranderen;

 • Diverse mogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen;

 • Tussen de €3.846 en €5.473 (max HBO) of €6.926 (max WO);

 • Een flexbudget van 8% en pensioenfonds PFZW waar wij 50% van de premie voor jou betalen.

Wij vragen

 • Een collega die passie vindt in het adviseren op diverse vraagstukken;

 • Iemand die zich aangesproken voelt in de visie van FamilySupporters;

 • Sterk analytisch vermogen en affiniteit met cijfers;

 • Autonomie en zelfstandigheid en inzicht in de meerwaarde om vanuit jouw rol op verschillende locaties te werken;

 • Flexibiliteit in de dynamiek van de sector waar wet- en regelgeving jaarlijks wijzigt;Stabiliteit en een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen in een snel groeiende organisatie.

 

FamilySupporters

 

Bij FamilySupporters doen ze niet aan wachtlijsten en bieden ze psychosociale hulp aan mensen van 0-100+ jaar, geheel op maat. Ze gaan voor kwaliteit van leven en werken op basis van positieve gezondheid. Dit is voor iedereen anders, maatwerk is dan ook de standaard.

 

Samen de zorg beter maken, dat is hét doel bij deze innovatieve en ambitieuze zorgonderneming. FamilySupporters weet de weg in het soms ingewikkelde zorgstelsel van Nederland en zijn altijd gemotiveerd in onze zoektocht naar een uitkomst. Wil jij het ook anders doen en je bij FamilySupporters aan sluiten als Business Controller?

 

Je werkt in deze functie 32-36 uur per week op een hybride manier. Dat betekent dat je één dag in de week centraal afspreekt met je directe collega’s van de BackOffice in Amersfoort, maar de overige dagen ook werkzaam kan zijn op een aantal zorglocaties waar je de Business Controller van bent. Ze zijn namelijk dichtbij de zorg en zichtbaar aanwezig ter ondersteuning van de vestiging.

De overige dagen ben je flexibel om te werken waar je wilt en wanneer je wilt – dus ook vanuit huis – op basis van wederzijds vertrouwen aangezien je je eigen agenda beheert.

 

Laat deze kans niet glippen! Je bent enthousiast geworden en wil graag weten hoe jouw eerste dag eruit ziet? Dan spreken wij je graag!

 

Bel naar Daniel Griffioen op 06-81953794 of Sebastiaan Vissers 06-38405390 of mail jouw cv naar dgriffioen@publicsearch.nl / svissers@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page