top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

FLEVOZIEKENHUIS

SALES CONTROLLER

Binnen de afdeling Planning & Control is een vacature ontstaan voor de functie:

 

sales controller 
32-36 uur per week (88,89%-100%)

 

De afdeling: 
Het verkoopteam van het Flevoziekenhuis is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het sales beleid van het Flevoziekenhuis. We zijn continu bezig met het verbeteren van het verkoopproces. Het salesteam waarbinnen je komt te werken, bestaat uit de manager Allianties, manager Financiën en een vertegenwoordiging van medisch specialisten en wordt ondersteund door een informatieanalist. Als sales controller ben je gepositioneerd binnen het team Planning & Control en werk je nauw samen met de business controllers.

 

De functie: 
Als verbindende en ondernemende sales controller heb je een goed cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. Het is in deze functie belangrijk dat je je bevindingen op inzichtelijke wijze aan anderen kunt presenteren. Daarom beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je staat stevig in je schoenen, bent initiatiefrijk en neemt je verantwoordelijkheid. Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en bent actief op zoek naar waar je waarde kan toevoegen.

 

Werkzaamheden:

  • Je adviseert onder andere het strategisch salesteam, vakgroepen en medisch specialisten over hun verantwoordelijkheid in het sales proces.

  • Door analyses (kwantitatief onderzoek) te maken van trends en ontwikkelingen én salesbeleid te implementeren draag je bij aan de verbetering van het sales proces (inkoop/verkoop).

  • Als sales controller heb je direct contact met zorgverzekeraars over contracten en bereid je onderhandelingen met zorgverzekeraars voor.

  • Aan de hand van probleemanalyses, onderzoek en data-analyses, geef je inzicht in het verhaal achter de cijfers.

  • Binnen de afdeling Planning & Control draag je tevens bij aan algemene P&C taken zoals betrokkenheid bij schadelastprognoses, opstellen maand/tertaal rapportages etc.

Het profiel:

  • Een bedrijfseconomisch hbo/wo diploma waarbij advies, analyse en communicatie de boventoon voeren;

  • Ervaring met data-analyse, zorgprocessen en het maken van vergelijkingen en analyses in Excel;

  • Ervaring binnen een ziekenhuis is een pre;

  • Bij voorkeur kennis van medische terminologie;

  • Affiniteit met IT en goede kennis van Excel.

 

Aanbod: 
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 60. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 4.378,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het Flevoziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265 of per mail jvantamelen@publicsearch.nl

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

bottom of page