top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

De Forensische Zorgspecialsten

business controller

(FWG 60, max. €4.287,- bruto p/m obv 36 uur p/w)

 

Voor De Forensische Zorgspecialisten zoeken wij een business controller die het financieel aanspreekpunt van de Van der Hoeven Kliniek gaat worden. Samen met de business controller van de Waag maak je presentaties inzichtelijk en adviseer je het (zorg)management over het te voeren beleid.

 

Organisatie:

De Forensische Zorgspecialisten levert kennis en diensten in de forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz). Zij werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt. De organisatie bestaat uit twee organisatieonderdelen: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek. De raad van bestuur en de ondersteunende diensten voor deze organisatieonderdelen (zoals de afdelingen HR, communicatie en IT) zijn ondergebracht in De Forensische Zorgspecialisten.

 

Plaats in de organisatie:

De functie wordt uitgevoerd binnen het team control en valt rechtstreeks onder de Directeur Finance en Control. De afdeling Finance & Control is voortdurend bezig met de beantwoording van de vraag of de organisatie in voldoende mate de doelstellingen realiseert en of dat op een meest doelmatige manier gebeurt.

 

Functie:

Als business controller ben je specifiek verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en bewaking van de planning & control cyclus voor de kliniek. Op organisatie totaal niveau hebben jij en je collega business controller ieder specifieke aandachts- en verantwoordelijkheidsgebieden, zoals de voorbereiding rapportages aan de toezichthouders, vastgoed, verkoop, ontwikkeling BI tool, meerjarenprognoses en de concernbegroting.

 

Werkzaamheden:

 • Je fungeert als sparringpartner voor directie en management en ondersteunt en adviseert hen over het te voeren en gevoerde financiële beleid en bij (complexe) financiële vraagstukken.

 • Je bent verantwoordelijk voor het leggen van verbindingen tussen het primaire proces en de (financiële) bedrijfsvoering. 

 • Je stelt, in nauwe samenwerking met je collega Business Controller, management rapportages, (meerjaren) prognoses en analyses op.

 • Je neemt een belangrijke rol in het verkoopproces. Samen met het verkoopteam bereid je offerte trajecten voor en stel je standaard en ad hoc informatie op voor diverse financiers (justitie en zorgverzekeraars in het bijzonder).

 • Je neemt deel aan diverse projecten als vertegenwoordiger van het team Finance & Control en werkt nauw samen met je collega Business Controller, het Hoofd Financiële en salarisadministratie, de medewerker Compliance en Interne Controle en het Verkoopteam    

 

Profiel:

 • Je hebt minimaal een HBO+ werk- en denkniveau, met een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische opleiding, bij voorkeur aangevuld met een post HBO controllers opleiding

 • Je hebt 5-7 jaar relevante werkervaring als controller

 • Je hebt kennis van en inzicht in ontwikkelingen en trends in het vakgebied

 • Je hebt bij voorkeur kennis van de zorgspecifieke wet- en regelgeving op het gebied van financiering

 • Je hebt kennis van geautomatiseerde ontwikkeling van managementinformatie en toepassing zijnde andere applicaties (EPD, ERP en BI tool)

 • Je hebt bij voorkeur ervaring rondom vastgoed (renovatie, nieuwbouw, bedrijfswaarde berekeningen)

 • Je beschikt over de volgende competenties: overtuigingskracht, organisatiebewustzijn en sensitiviteit, besluitvaardigheid, adviesvaardigheid, samenwerkingsgerichtheid, analytisch, resultaatgerichtheid en discretie

 

Aanbod:

 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract

 • Een goed salaris volgens FWG groep 60 conform de cao GGZ (max. € 4.287 op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en ervaring).

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor De Forensische Zorgspecialisten. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page