DOWNLOAD:
SHARE:

FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND

integraal controller

Ben jij een ervaren controller die mee kan bouwen aan het Control van de toekomst? Beschik je over een helicopterview en ga je complexe vraagstukken niet uit de weg? Solliciteer dan nu!

 

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is binnen de afdeling Planning & Control, een vacature ontstaan voor de functie van integraal controller voor 36 uur per week.

De afdeling

Finance & Control (F&C) binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland bestaat uit de onderdelen: zorgadministratie, financiële administratie, business intelligence, verkoop, AO/IC en Planning & Control (P&C). P&C is het onderdeel binnen F&C met controllers die op financieel en bedrijfseconomische onderwerpen adviezen geven aan het management binnen het ziekenhuis en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het financieel gezond houden van het ziekenhuis. Een belangrijke taak van de afdeling is het (proactief) ontwikkelen en leveren van managementinformatie en het ondersteunen van de organisatie bij het bedrijfsmatig werken.

 

De functie

Als integraal controller ben je sparringpartner voor het management en RvB. Daarin heb je een aanjagende, analyserende en bewakende rol ten aanzien van de sturing van een afdeling. Als integraal controller schep je een aantal randvoorwaarden ten aanzien van de sturing voor een financieel gezonde bedrijfsvoering.

Je hebt een belangrijke rol bij de beleidscyclus, bewaakt mede de PDCA en levert een belangrijke bijdrage aan de managementinformatie.

 

Vind je het een uitdaging om in een sterk veranderende sector te werken en mee te bouwen aan de afdeling van de toekomst. Ben je ambitieus en heb je een duidelijke verandering- en verbeteringsmentaliteit? Dan is deze functie iets voor jou.

 

Wij vragen


Je hebt ruime ervaring als controller in een ziekenhuis en beschikt over een relevant opleiding op minimaal WO-niveau. Het is een pré als je aanvullend ook beschikt over een frisse blik vanuit ervaring in een andere organisatie.  Daarnaast heb je een helicopterview en ben je analytisch ingesteld. Ten slotte zijn je impact, communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit sterk ontwikkeld.  


Wij bieden


Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten maar ook onze collega’s het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen bieden wij je daarom onder andere:

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;

  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness en fietsregeling;

  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;

  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

 

Meer informatie & solliciteren
Public Search verzorgt de selectie voor het ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 035-6210258 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl