SHARE:

HET GASTENHUIS
business controller

PRINT PAGINA

Voor Het Gastenhuis in Amsterdam, zoeken wij voor een vaste positie een business controller voor 32 tot 36 uren per week.

 

De organisatie

Het Gastenhuis biedt een liefdevol thuis aan mensen met dementie in een groeiend aantal gemeenten. Kleinschalig, open en midden in de maatschappij. Ons concept is erg in trek, omdat je in een Gastenhuis, ondanks je dementie, een zo normaal mogelijk leven kunt leiden. Een vast team van zo’n 25 medewerkers levert de dagelijkse zorg en begeleiding. Ieder huis heeft twee huiskamers en een open keuken waar onze koks dagelijks vers koken. Rondom is tuin met terras. Onze voor- en achterdeur zijn gewoon open, zodat bewoners en bezoek er makkelijk even op uit gaan voor een boodschap of ommetje. De Gastenhuizen hebben een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid ten aanzien van ondernemerschap binnen de locatie. Het zorgt voor korte lijntjes, een vertrouwde sfeer en binding met de buurt.

Het hoofdkantoor van Het Gastenhuis is in Amsterdam waar de directie en stafafdelingen zijn gevestigd.

 

Voor het tweede jaar op staat Het Gastenhuis in de Top 10 van best gewaardeerde Verpleeghuizen op ZorgkaartNederland. En scoren een 9,1 op klanttevredenheid en een 7,9 op medewerker tevredenheid. Kortom: een fijne omgeving om te wonen en werken!

 

 

De functie

Ben jij een financiële alleskunner? Vind je het belangrijk om jouw talenten in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Dan zoeken wij jou. Als Business Controller bij het Gastenhuis ben je onderdeel van onze afdeling Business Control. De afdeling heeft een belangrijke rol bij het ondersteunen van de gehele organisatie op financieel terrein.

 

Jouw werkzaamheden zijn divers. Je adviseert en rapporteert over de financiële gang van zaken aan de regiodirecteuren en locatiemanagers. Hiervoor is het belangrijk om zowel de interne- als de externe ontwikkelingen te volgen en de financiële impact daarvan te bepalen.

Je analyseert en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent een belangrijke schakel in de planning & control cyclus (begroting, maandrapportage en jaarverantwoording).

 

Groei ambities

Er zijn momenteel 22 locaties van Het Gastenhuis operationeel. Jaarlijks worden er 7 tot 10 nieuwe locaties geopend, wat naar verwachting resulteert in ongeveer 40 operationele locaties in 2024/2025. Deze locaties zullen worden gerealiseerd door heel Nederland.

De huidige 22 locaties bieden werk aan ongeveer 650 medewerkers en 20 op het hoofdkantoor. Bij 40 locaties zal de organisatie bestaan uit ongeveer 1.200 medewerkers op de locaties en 30-35 op het hoofdkantoor.

Wat breng je mee?

Je bent analytisch, communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), enthousiast, gedreven en initiatiefrijk.

Verder heb je:

 • Actuele vakkennis op HBO+/academisch werk- en denkniveau op financieel/bedrijfseconomisch gebied;

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

 • Een proactieve houding en de drang om continu te verbeteren en vernieuwen;

 • Ervaring met Excel, Afas, ONS Nedap (pré) en BI (pré);

 • Affiniteit met de zorgsector.

Wij bieden wij jou!

Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:

 • Goed salaris binnen de CAO VVT, afhankelijk van achtergrond en ervaring;

 • 8% vakantietoeslag;

 • 8,33% eindejaarsuitkering;

 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW);

 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO;

 • Voldoening van het bouwen aan een mooi en maatschappelijk relevant concept;

 • Een enthousiast en gedreven stafteam van ongeveer 20 collega’s;

 • Een fijne werkplek op ons hoofdkantoor in Amsterdam (naast het Olympisch Stadion).

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Het Gastenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 / dgriffioen@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl