top of page
SHARE:

Gelre Ziekenhuizen

Teamleider Sales & Marketing

PRINT PAGINA

Ben jij een onderhandelaar, communicatief sterk en vind je het leuk om complexe processen te regisseren, in een dynamische omgeving waarin de belangen groot zijn ? Kom dan ons team Sales & Marketing versterken! Wegens vertrek van één van onze collega’s zijn wij op korte termijn op zoek naar een Teamleider Sales & Marketing.

 

De afdeling:

De afdeling Sales & Marketing maakt onderdeel uit van de directie Financiën & Sales, waar ook afdelingen Business Control, Financial Control en Zorgcontrol toe behoren. De afdeling Sales & Marketing is verantwoordelijk voor werkzaamheden op het gebied van zorgverkoop, contractering, relatiemanagement en marketing. In samenwerking met het Gelre-breed gevormde Strategisch Sales Team wordt gewerkt aan een zo goed mogelijk verkoopresultaat. Ook worden zorgeenheden ondersteund met informatie over hun verzorgingsgebied, marktaandelen en patiëntkenmerken. Het Sales & Marketing-team bestaat in totaal uit twee Sales Controllers (waarvan één de teamleider is) en een Zorgmarketeer. Daarnaast leveren drie Business Controllers bijdragen aan het team. De sfeer is informeel, praktisch en doelgericht.

 

De functie:
Je bent dé regisseur van het zorgverkoopproces: je analyseert het inkoopbeleid van zorgverzekeraars, stelt de verkoopstrategie en de proposities op, en je bent verantwoordelijk voor het onderhandelingsproces. Dit betreft het sluiten en afwikkelen van de contracten en prijslijsten, voor de MSZ, GGZ en Jeugdzorg. In die hoedanigheid ben je ook lid van het Strategisch Sales Team, waarin de strategie voor de zorgverkoop wordt bepaald en onderhandelingen worden voorbereid. In dit team geef je advies en vervul je een gidsrol.

Als meewerkend voorman/-vrouw geef je functioneel inhoudelijk leiding aan het team Sales & Marketing, en je bent lid van het MT Financiën & Sales. Hiërarchisch valt het team onder de Manager Financiën & Sales.

 

Gedurende het jaar ben jij de schakel tussen zorgverzekeraars en Gelre Ziekenhuizen. Je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in de zorgwereld en inkoopbeleid en vertaalt deze richting raad van bestuur, stafafdelingen, vakgroepen en bedrijfskundig managers. Andersom weet je wat er speelt binnen Gelre en help je collega’s met het verkopen van innovaties en zorgverbeteringen aan verzekeraars. Hierbij werkt je nauw samen met het Strategisch Sales Team en de afdelingen Business Control, Financial Control en Zorgcontrol.

 

We bieden veel ruimte voor eigen initiatief . Je neemt deel aan verschillende projecten vanuit de rol van inhoudsdeskundige bij strategische projecten zoals het 3V-programma (voorkomen, vervangen, verplaatsen van zorg), ZE&GG (zorgevaluatie en gepast gebruik) en de Transformatietafel met regiopartners. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling Sales & Marketing van Gelre ziekenhuizen.

 

Profiel:

 • Je hebt een relevante afgeronde academische opleiding; Je hebt aantoonbaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een organisatie in de gezondheidszorg. Ervaring met de MSZ-inkoop/verkoop is een pré;

 • Je hebt ervaring met het voeren van onderhandelingen, en bent in staat om vanuit zakelijke argumentaties als volwaardig gesprekspartner op alle niveaus te functioneren en substantieel bij te dragen aan de meest gunstige contractvoorwaarden;

 • Je bent een verbindende professional die tussen partijen het grotere gezamenlijke doel weet te bereiken;

 • Je bent ambitieus, analytisch sterk, resultaatgericht en  in staat om ook onder druk integere beslissingen te nemen;

 • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over tact en je kunt goed luisteren. Een teamspeler die inzet op teamontwikkeling, zowel qua inhoudelijke kennis als qua samenwerking;

 

Ons aanbod:

 • Wij bieden je een interessante, uitdagende en veelzijdige functie voor 32 – 36 uur per week. In eerste instantie op basis van een jaarcontract, maar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • De functie is ingeschaald in FWG 60 volgens CAO ziekenhuizen

 • Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je zorgverzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kunt sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt

 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.

 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Gelre ziekenhuizen. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink (06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl) of met Joey van Tamelen (06-41367129 of 06-28239265 of jvantamelen@publicsearch.nl).

bottom of page