PUBLIC SEARCH | vacature gemeente
SHARE:
DOWNLOAD:

Gemeente Hilversum

business controller

32-36 uur, schaal 10 max. € 4.362,-

 

Voor Gemeente Hilversum zijn wij op zoek naar een business controller.

 

Heb je een sterk analytisch vermogen en oog voor detail? Voel jij je thuis binnen een zeer dynamische en veranderlijke omgeving? En beschik je over een gezonde dosis ambitie en wil je altijd het maximale uit jezelf halen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

FUNCTIE:

Heb jij de eerste ervaring in een financiële functie met controlling werkzaamheden opgedaan en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zijn binnen de Gemeente Hilversum op zoek naar een ambitieuze business controller. Als business controller help jij de Gemeente Hilversum om haar doelen te bereiken door het management van analyses en inzichten te voorzien om goede beslissingen te kunnen nemen. Een functie waarbij je dus écht impact kan maken!

 

Werken binnen een gemeente betekent werken in een omgeving die zeer dynamisch en veranderlijk kan zijn. Bijvoorbeeld door politieke beslissingen of door adhoc gebeurtenissen die al je aandacht vragen. Als medewerker business control analyseer je alle facetten die de business raakt. Je kan hierbij denken aan vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, klanttevredenheid, processen, organisatieontwikkeling en capaciteit. Hiervoor stel je rapportages op, een beleidsvoorstel of andere planning- en controldocumenten. De keuzes die je daarin maakt, kun je goed verdedigen binnen je team. Doordat je analytisch ingesteld bent, kun je beleids- en bedrijfsprocessen van alle kanten belichten en hierover advies geven, zowel voor de gemeente Hilversum als voor andere partijen die met ons te maken hebben. Je geeft advies en ondersteuning bij beleidsvoorstellen en je ondersteunt bij het toetsten van besluiten. Je kijkt bijvoorbeeld of ze rechtmatig, doelmatig en doeltreffend zijn. Jij weet de juiste mensen te vinden, te ondervragen en te prikkelen om de verschillende scenario’s uit te werken. Hierdoor is de Gemeente Hilversum voorbereid op de toekomst en houden zij hun business zogezegd in control.

 

Ben jij altijd op zoek naar het beste in jezelf en in de organisatie én herken jij je in dit profiel? Ga dan deze mooie uitdaging met ons aan! Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief.

 

PROFIEL:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding op financieel-economisch gebied en een afgeronde aanvullende vakopleiding;

  • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je hebt ervaring in het adviseren op operationeel en tactisch niveau (bestuur en management);

  • Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Daarnaast ben je:

  • In staat om een goed overwogen oordeel te vormen;

  • Oplossingsgericht en heb je een flinke dosis overtuigingskracht.

 

 

Team Rapportages

Je komt terecht in het team Rapportages van de afdeling Interne Advisering. Deze afdeling bestaat sinds 2014 en ondersteunt het lijnmanagement van de gemeente Hilversum. Als medewerker business control geef jij vorm aan die ondersteuning. Daarbij werk je nauw samen met de adviseurs van je eigen team de andere teams: Organisatie & Ontwikkeling en Concernadvisering. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken en flexibel bent. De ondersteuning die we bieden is voor het hoogste management- en bestuursniveau. De medewerkers in dit team zijn daarom ambitieus, professioneel en nemen makkelijk en vaak initiatief.

 

AANBOD:

​Gemeente Hilversum biedt een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring biedt Gooi en Vechtstreek een salaris van max. € 4.362,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 10) en een vrij besteedbaar persoonlijk budget (IKB) van 17,05%. Dit kun je inzetten voor diverse doelen, zoals kopen van vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling en financieren van een (deel van je) opleiding. Daarnaast hebben ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden ze mogelijkheden voor een goede balans tussen je werk- en privéleven.

 

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de Gemeente Hilversum. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Frank Jonkman via telefoonnummer 06-41317162 of mail fjonkman@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2019

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon