top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Gemeente Soest

teamleider financiën

32-36 uur per week, maximaal € 85.722,- bruto per jaar (schaal 12)

 

Voor de Gemeente Soest zijn wij op zoek naar een energieke teamleider financiën. Gemeente Soest is een organisatie in ontwikkeling en er ligt dan ook een leuke en uitdagende opgave.
Voldoe je niet aan de gestelde criteria, maar denk je wel dat het profiel je past? Ook dan nodigen wij je uit te reageren!

 

Uitdaging
Het team financiën bestaat uit 12 collega’s met de volgende functies; financieel controller, financieel adviseur, strategisch financieel adviseur, VIC, applicatiebeheer en financieel beheer/administratie.

De wens is een versterking van de adviserende en ondersteunende rol van bedrijfsvoering en daarmee het vermogen binnen de gemeente Soest te versterken om effectief te reageren op verwachte én onverwachte ontwikkelingen in haar omgeving. Vroegtijdige detectie van risico’s en kansen stelt de gemeente in staat te beoordelen of beleidsdoelen nog realiseerbaar zijn of dat gewijzigde omstandigheden om aanpassing van beleid vragen. De toenemende omgevingsdynamiek onderstreept de noodzaak daartoe.


Het belangrijkste doel is om meer in control te zijn door:
- Het versterken van de financiële sturing en beheersing in de hele organisatie, een controllfunctie        die het bestuur en het management bijstaat op het gebied van strategische verkenning en   besluitvorming met een team financiën dat zich naar een team control gaat ontwikkelen.
- Risicomanagement kwalitatief beter toerusten.
- Invoeren van integrale (business) control.

Dit is Soest
Samen met 275 professionals wordt de organisatie gevormd. Het doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan de medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan de inwoners, ondernemers en het bestuur.
De kernwaarden van Soest zijn: samen (met collega’s, bestuur, samenleving en partners), met vertrouwen in elkaar en daarbij leren we van de dingen die we doen en van onze omgeving.

 

Wanneer zijn we een match?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;

 • We zoeken iemand met finance/control ervaring, die het overzicht kan houden en een coachende rol kan pakken.

 • Ervaring bij een organisatie binnen de lokale overheid en leidinggevende ervaring is pré, maar we gaan ook graag met je in gesprek wanneer je de stap naar teamleider wil maken;

 • Je beschikt over de volgende competenties;

  • strategisch vermogen

  • verbinder

  • coachend

  • resultaatgericht en besluitvaardig

 

AANBOD:

 • De functie is ingeschaald in schaal 12. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en is maximaal € 6.103 ,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;

 • Ondersteuning van jouw ontwikkelingswensen en investering in jouw groei;

 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris dat je kunt besteden aan persoonlijke doelen passend bij jouw levensfase en persoonlijke wensen;

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding, aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden en gebruik van een laptop en telefoon;

 • Mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken. Dit combineer je met het ontmoeten van je collega’s in ons gemeentehuis, centraal gelegen in Soest.

 

INTERESSE EN PROCEDURE

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de gemeente Soest. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of Joost Steenbakkers via telefoonnummer 06-28925733 of mail naar jsteenbakkers@publicsearch.nl

bottom of page