SHARE:

Gemeente Hilversum - Financieel Adviseur

Samentha.jpg

36 uur per week, schaal 10 max. €4.494,- per maand

 

Voor de gemeente Hilversum zijn wij op zoek naar een Financieel Adviseur

 

Weet jij je wel raad met cijfers en financiën? Vind je het leuk om te analyseren, te rapporteren en te adviseren? Voel jij je thuis binnen een zeer dynamische en veranderlijke omgeving? En beschik je over een gezonde dosis ambitie, wil je altijd het maximale uit jezelf halen en wil je jezelf ontwikkelen en doorgroeien? Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

ORGANISATIE

Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. We zorgen voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. We luisteren aandachtig naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We antwoorden met één mond. Zodat niemand van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Jij krijgt daarbij alle ruimte om actief verschil te maken.

 

FUNCTIE

Heb jij je eerste ervaring in een financiële functie met controlling werkzaamheden opgedaan en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wij zijn binnen de gemeente Hilversum op zoek naar een ambitieuze financieel adviseur. Als adviseur ben je een spil en help jij de gemeente Hilversum om haar doelen te bereiken door het management van analyses en inzichten te voorzien om goede beslissingen te kunnen nemen. Een functie waarbij je dus écht impact kan maken!

 

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een communicatief sterk en resultaatgerichte persoonlijkheid. Iemand die adviesvaardigheden bezit met een proactieve houding. Een echte teamspeler die vasthoudend en kritisch is. Het is belangrijk dat je initiatief durft te nemen van aanpakken weet en de samenwerking opzoekt. Je functioneert goed onder druk en je bent sterk in plannen & organiseren.

 

Als financieel adviseur krijg je te maken met de bedrijfsvoering van een team / afdeling en adviseer je over alle facetten die hun raakt. Je zorgt voor inzicht, overzicht door te waarborgen dat de financiële gegevens juist, tijdig en volledig zijn. Jij zorgt dat de weergave van de begroting en de realisatie daarvan correct en actueel is. Om dit goed te kunnen, ken je niet alleen de wettelijke regelgeving zoals het BBV maar pas je ook onze interne regels toe en de afspraken die met onze accountant zijn gemaakt of met onze eigen audit functie. Maar dat doe je ook door het controleren op de naleving van de afspraken en procedures, je voert daarvoor interne controles uit. Je voorziet teams en afdelingen van betrouwbare financiële rapportages en bespreekt deze met de betreffende teammanagers. Je werkt mee aan de financiële onderdelen van de begroting, jaarrekening en managementrapportages. Een functie waarbij je een spin het web bent!

 

Gemeentelijk ervaring is belangrijk maar geen voorwaarde. Als je de juiste persoonlijkheid hebt en je herkent in het hierboven beschreven profiel: wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren. We zorgen dat je bij ons een buddy krijgt die je helpt en wegwijs maakt in onze organisatie. Je krijgt alle kansen en mogelijkheden je te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om opleidingen te volgen en de diversiteit aan werkzaamheden maken dat je je snel verder kan ontwikkelen en groeien.

 

PROFIEL

  • Een afgeronde HBO opleiding op financieel-economisch gebied en een afgeronde aanvullende vakopleiding;

  • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je hebt ervaring in het adviseren op operationeel en tactisch niveau (bestuur en management);

  • Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Daarnaast ben je:

  • In staat om een goed overwogen oordeel te vormen;

  • Oplossingsgericht en heb je een flinke dosis overtuigingskracht.

 

TEAM:

Je komt terecht in het team Financiën en Control van de afdeling Interne Advisering. De afdeling bestaat sinds 2014 en ondersteunt het lijnmanagement van de gemeente Hilversum. Als financieel adviseur geef jij vorm aan die ondersteuning. Daarbij werk je nauw samen met de adviseurs van je eigen team de andere teams van onze afdeling: Juridische zaken, Inkoop en Subsidies HRM en Bestuur en Communicatie. Dat je kan samenwerken en flexibel bent is vanzelfsprekend. De medewerkers in dit team zijn ambitieus, professioneel en nemen makkelijk en vaak initiatief. Ons uitgangspunt is dat wij als afdeling tot een integraal advies komen.

 

AANBOD

Het gaat om een functie voor 36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 4.494 bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.

 

Bovendien biedt de gemeente Hilversum prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken, thuis te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,05 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Ook biedt de gemeente Hilversum een grote variëteit aan opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling, bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij

 

INTERESSE EN PROCEDURE

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de gemeente Hilversum. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, kan er contact opgenomen worden met Frank Jonkman via telefoonnummer 06-41317162 of mail naar fjonkman@publicsearch.nl of Samentha Schalkwijk- Rosalia via telefoonnummer 06-18642108 of mail naar sschalkwijk@publicsearch.nl