top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Gemeente Oost gelre

Junior Financial Consulent

 32-36 uur per week, schaal 9/10, max. € 65.608 per jaar

Een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen op financieel gebied. Wij zijn op zoek naar een open, kritische persoonlijkheid met humor! Werk je het liefst in een klein, maar slagvaardig team en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan? Dan is de rol van junior financieel adviseur bij gemeente Oost Gelre iets voor jou. 

 

Wij zoeken voor de afdeling bedrijfsvoering, team Financiën in verband met doorstroom een:
 

Junior Financieel Consulent

 

Wat ga je doen:

Je bent de financieel adviseur van één of meerdere afdelingen en je ondersteunt die afdelingen op alle mogelijke manieren op financieel-economisch gebied. Je begint met minder complexe afdelingen. Je werkt nauw samen met andere financieel consulenten.

 

Je denkt actief mee over financiële beleidskaders en signaleer je daarbij risico’s, verbeter en of knelpunten. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de planning en control cyclus (zoals kadernota, begroting, jaarrekening en tussentijdse rapportages). Je doorziet voorkomende financieel economische gevolgen vanwege veranderende wet- en regelgeving, beleidsveranderingen en vertaalt deze in gevolgen voor onze organisatie.

 

Wie zoeken wij:

Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen als financieel consulent. Door goed te luisteren en door te vragen, overzie je op ieder moment wat er speelt in onze organisatie. Op deze manier kijk je verder dan je eigen werk. Je legt makkelijk contact en verdiept je graag in wat er bij de ander in zijn werk leeft. Je weet waar je over praat en je kunt je verhaal beargumenteerd en met overtuiging brengen, wat je tot een goede gesprekspartner maakt.

 

Verder herken je je in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van economie, bestuurskunde of bedrijfskunde;

 • Je bent een starter met maximaal 3 jaar ervaring, gemeente werkervaring is een pré;

 • Je wil politieke sensitiviteit voor jezelf ontwikkelen;

 • Je bent resultaatgericht en beschikt over een kritische houding en kan snel schakelen;

 • Je beschikt over goede schriftelijke communicatievaardigheden;

 • Je oordeelt niet snel en bent oprecht nieuwsgierig naar je gesprekspartner en zijn of haar opvattingen.

Waar ga je werken:
Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners.

De gemeente wordt gevormd door twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit, samen met het tussenliggende landschap. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied en kent economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor onze organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Ze zijn een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken zij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners. De organisatie van ongeveer 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In de ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. Ze werken duidelijk resultaatgericht waarbij zij aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Bij hen krijg je volop gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.


Wat bieden wij je:

Werken bij de gemeente Oost Gelre betekent dat je kunt rekenen op een afwisselende en uitdagende functie in een informele en vooruitstrevende organisatie met een prettige werksfeer. We zijn een kleine gemeente met korte lijnen, waardoor het speelveld waarbinnen de werkzaamheden zich bevinden zeer breed is.

 

Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je daarnaast ook:

 • Een goed salaris: functieschaal 10, Cao gemeenten.

 • Afhankelijk van je opleiding en je ervaring schalen we je in (aanloop) schaal 9 of in (functie) schaal 10 van de gemeentelijke salaristabel per april 2022. Het salaris bedraagt minimaal € 2865,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4671,-(functieschaal 10) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

 • We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt, wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

 • Het betreft de functie van Intern Consulent A binnen het functiehuis Achterhoek

 • Ruimte je verder te ontwikkelen en veel vrijheid in het organiseren van je werk.

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vrij besteedbaar budget boven op je brutosalaris van ruim 17% (IKB). Dit budget kun je voor een groot deel naar je eigen wensen vormgeven. Zo kun je extra vakantie-uren kopen of het budget laten uitbetalen voor extra inkomen.

 • Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent Gedrag.

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de Gemeente Oost Gelre. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of Klaas Staatsen via telefoonnummer 06-83667788 of mail naar kstaatsen@publicsearch.nl

bottom of page