top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

GEMEENTE RHENEN

financieel adviseur

            

Salarisschaal 10, max. €4.121,- 

De gemeente Rhenen is volop in ontwikkeling. Het is een zelfstandige, resultaatgerichte en uitdagende organisatie, midden in de maatschappij, die inspeelt op de toekomst. Ze zijn een organisatie die flexibel en wendbaar is, uitgaat van vertrouwen, loslaat wat kan en begeleidt wat moet. Ze werken samen met anderen op een gelijkwaardige basis én nemen verantwoordelijkheid met hart voor de gemeente Rhenen en de publieke zaak. Bij dit alles staat dienstverlening hoog in het vaandel. Voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering is Rhenen op zoek naar een ervaren financieel adviseur.

 

ORGANISATIE

 

De functie valt binnen het team Advies. Dit team adviseert de interne klant op het brede terrein van bedrijfsvoering en draagt daarmee bij aan het realiseren van de bestuurlijke ambities. Binnen dit team zijn meerdere financieel adviseurs werkzaam naast adviseurs voor andere disciplines. Verder is er een nauwe samenwerking met de medewerkers van het team Informatie die verantwoordelijk zijn voor de interne informatievoorziening en (uitvoerende) ondersteuning aan de interne klant.

 

DE FUNCTIE

 

Als financieel adviseur heb je een centrale rol als businesspartner voor het college van burgemeester en wethouders en het integrale management. Je bent daarnaast financieel adviseur en sparringpartner van de organisatie bij de uitvoering van het beleid. Ook ondersteun en faciliteer je de organisatie bij de uitvoering van de planning & control cyclus. De werkzaamheden worden zelfstandig en in nauwe samenwerking met je collega’s van de teams advies en informatie verricht.

 

Belangrijke taken zijn:

 • Financiële advisering: adviseren en rapporteren aan bestuur, management en teams over de voortgang van de realisatie van de gemeentelijke doelstellingen.

 • Planning & Control cyclus: medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de planning & control cyclus. Het leveren van voortgangs- en control-informatie.

 • Financieel beleid: opstellen en actualiseren van financiële beleidskaders alsmede de advisering daarover. Volgen, beoordelen en analyseren van interne en externe ontwikkelingen en dit vertalen naar de plaatselijke situatie.

 

FUNCTIE-EISEN

 • Een betrokken en gedreven medewerker met een Hbo werk- en denkniveau, blijkend uit een vakgerichte Hbo-opleiding met aantoonbare vaardigheden voor integrale samenwerking en het vermogen om tussen diverse niveaus te schakelen.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een gemeentelijke organisatie.

 • Veranderkundige vaardigheid en oog voor innovatie.

 • Een teamspeler met een proactieve, probleemoplossende en klantgerichte instelling.

 • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling met verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemingszin.

 • Een goed ontwikkelde helicopterview.

 • Stressbestendigheid.

 • Bestuurlijke sensitiviteit

 

SALARIS

 

Voor deze brede generalistische, veelzijdige, functie bieden wij een salaris van max. € 4.121,00 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur (schaal 10). De gemeente Rhenen biedt een informele en open werksfeer waarin ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, bieden we opleidingsmogelijkheden en bestaat de mogelijkheid om werk en zorg te combineren.

 

INTERESSE

Public Search verzorgt de selectie voor de gemeente Rhenen. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Klaartje Vaandrager via 06-18085359 of per mail kvaandrager@publicsearch.nl

bottom of page