top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

GEMEENTE ZUID-HOLLAND

interim adviseur bedrijfsvoering

ORGANISATIE

 

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een interim adviseur bedrijfsvoering.

 

WERKZAAMHEDEN

 

Wij zoeken een adviseur bedrijfsvoering die zorgt voor het boeken van de nodige voortgang in een aantal lopende ontwikkeltrajecten. Deze zijn gericht op het optimaliseren van sturing en verantwoordingsproces, zoals tijdig monitoren van voortgang en prognoses aanpassen. Tevens loopt een ontwikkeltraject voor het optimaal inrichten van het bestelproces. Daarnaast is de inzet gericht op het afronden van het MeerjarenVerbeterpan; een specifieke opdracht van de gemeenteraad, gericht op versterken van de kwaliteit van de bedrijfsvoeringsprocessen met als doel de betrouwbaarheid en volledigheid van opbrengsten te realiseren.

 

Als adviseur bedrijfsvoering ben je actief op het scheidsvlak van beleidsadvies, projectmatig werken en uitvoerend werk als schrijven en het verwerken en monitoren van acties in office – of overige systemen. Je werkt samen met een collega-adviseur en maakt onderdeel uit van het team Beheer- & Ondersteuning.

 

PROFIEL

 

  • Je hebt een HBO- diploma, bij voorkeur HEAO, financieel-economisch dan wel financieel-administratief. Bij voorkeur heb je aanvullende opleidingen op het gebied van AO-methodiek, -instrumenten en kwaliteitsbeheer.

  • Je hebt kennis van en ervaring met automatisering.

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring in een relevante functie op het vakgebied Bedrijfsvoering; Beleidsadvisering, interne controle, AO, P&C-instrumenten en –procedures, -methoden, -regels en -voorschriften, financiële informatievoorziening, het opstellen van financiële rapportages, plannen en met kwaliteitsmanagement. Bij voorkeur binnen een overheidsorganisatie.

  • Je hebt kennis van en ervaring met BI-systemen, Excel. 

  • Het is een pré als je ervaring hebt met Cognos.

 

OPDRACHT

 

Datum aanvang: zo snel mogelijk

Gewenste inzet: 36 uur voor 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging.

bottom of page