DOWNLOAD:
SHARE:

GGZ DRENTHE

BUSINESS CONTROLLER 

Voor het team control zijn wij opzoek naar een business controller die niet bang is voor dynamiek en veranderingen. Dat is nodig omdat GGZ Drenthe de komende jaren grote veranderingen en ambities wil realiseren. Het team control, onderdeel van Finance & Control, speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van deze ontwikkeling.

Ben jij een bevlogen, analytische, accurate en klantgerichte business controller? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan scherpte in de bedrijfsvoering vanuit toegevoegde waarde voor patienten? Zie jij mensen en voel je je thuis in een complexe, veranderende organisatie? Denk je in mogelijkheden en zie je ruimte om samen te ontwikkelen? Dan zien wij je CV graag tegemoet!

 

Plaats in de organisatie:

Het team control is verantwoordelijk voor de inrichting van het financieel beheer en de administratie, geeft uitvoering aan en ondersteunt bij de Planning & Control cyclus (P&C) en adviseert de directie en het management over het financieel beleid en bedrijfsrisico’s. Het team control maakt onderdeel uit van Finance en Control (F&C) en bestaat uit 9 medewerkers.

 

De functie:

Als business controller ondersteun je de directie en managers van een circuit op het gebied van een gezonde bedrijfsvoering. Je bent business partner en weet vanuit brede zorgthema’s en bedrijfsvoering relaties te leggen naar de financiering. Je werkt in een enthousiast team, je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief als je vindt dat iets beter of anders kan. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom erg belangrijk.

 

Vanuit je kennis van de bedrijfsvoering en inzicht in de belangrijkste zorgprocessen maak je de opzet van de begroting en prognoses en zorg je maandelijks voor inhoudelijke toelichting op de rapportage en analyse binnen het MT van een circuit. Je anticipeert als portefeuillehouder op relevante wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van financieringsstromen en vertaalt deze  wijzigingen naar gevolgen voor de financiële inrichting en sturing. In het gehele traject van voorbereiding van zorgcontractering tot aan verantwoording breng je je expertise in en ben je in staat om in- en externe ontwikkelingen te vertalen naar kansen en risico’s voor de organisatie.

 

Profiel:

  • Je hebt bij voorkeur een relevante WO opleiding afgerond, maar minimaal HBO+ opleiding binnen het financieel economische terrein (bv Bedrijfseconomie), aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied, liefst binnen een grote, complexe organisatie;

  • Kennis en ervaring met betrekking tot informatievoorziening, administratieve organisatie, interne controle en risicomanagement zijn een vereiste;

  • Kennis van de organisatie van zorginstellingen is vereist, kennis van de GGZ is een pré.

  • Je bent analytisch, accuraat, innovatief en klantgericht met adviesvaardigheden en een groot doorzettingsvermogen;

  • Je beschikt over een initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling en draagt bij aan het door ontwikkelen van de eigen functie en het team.

 

Ons aanbod:

Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen Finance & Control, locatie Assen. Salariëring volgens CAO GGZ. De aanstelling is voor 32-36 uur per week en voor de duur van 1 jaar met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor GGZ Drenthe. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten aan skuipers@publicsearch.nl en / of rfalke@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2021

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon