top of page
SHARE:

GGZ NOORD-HOLLAND-NOORD

adviseur horizontaal toezicht & internal control

PRINT PAGINA

Help jij GGZ NHN om in control te zijn? Geeft het jou energie om het beste uit je team te halen en tegelijkertijd inhoudelijk bezig te zijn? Wij zoeken voor 36 uur per week een adviseur Horizontaal toezicht en Internal Control die met ons naar het volgende niveau stijgt.

 

Organisatie:

Wij zijn 2100 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

 

Waar ga je werken?

Als adviseur ben je onderdeel van de dienst bedrijfsvoering van GGZ Noord-Holland-Noord. Een dynamische afdeling die bestaat uit de onderdelen Financiën, Planning & Control, ICT, HRM, zorgondersteuning, Zorgverkoop en Vastgoed. Internal Control is het middelpunt van de registratieve kant van onze organisatie en is na juiste en correcte facturatie het eindpunt van ons primair proces. Als Adviseur HT en IC ben je leidinggevende van een ervaren team van IC-medewerkers (4), werk je veel samen met de internal auditor, coördineer je operationeel de werking van HT en zorgt met het team dat de factuur juist verstuurd wordt.

 

We zijn als organisatie volop in ontwikkeling. Zo voldoen wij per 1 januari aan de eisen van horizontaal toezicht, een hele andere manier van verantwoorden naar onze financiers. ‘In control’ zijn is belangrijk voor ons als organisatie, GGZ NHN wil (pro)actief grip hebben op eventuele risico’s. Daarnaast onderschrijven we de lean principes; door in 1 keer juist te registeren voorkom je herstel in het proces wat tot extra inspanning leidt. Dit vraagt een andere manier van werken, van duidelijke procesafspraken en gedragsverandering. Dit is een ontwikkelproces wat vraagt om een adviseur die hier eigenaarschap op neemt en zichtbaar is daar waar zaken verbeterd moeten worden.

 

Jij geeft sturing aan 4 ervaren medewerkers die voornamelijk in Heerhugowaard werkzaam zijn. Mede door horizontaal toezicht neemt het team en jouw functie een centrale plaats in, wat betekent dat je veel samenwerkt met interne stakeholders. Ook heb je contact met externe stakeholders, om verantwoording af te leggen over ons proces.

 

Wat ga je doen?

Als adviseur geef je op natuurlijke en coachende manier leiding aan het team en draag je zorg voor de inhoudelijke component. Je ontwikkelt een ervaren team verder door de uitgangspunten van horizontaal toezicht en het ‘three lines’ model in de werkzaamheden onder te brengen en zorg te dragen voor een correctie facturatie.

 

Doordat vijf financieringsstromen bij GGZ NHN samenkomen, is belangrijk dat je energie haalt uit het verwerken en interpreteren van wet en regelgeving. Je draagt zorg voor een gedegen controleplan en zorgt dat alle activiteiten structureel plaatsvinden. Bevindingen worden concreet en helder in de organisatie teruggelegd. Dit doe je samen met de internal auditor. Samen zijn jullie partner in het terugdringen van de administratieve lasten en het voorkomen van onnodige activiteiten voor onze behandelaren.

 

Wie ben jij?

Jij laat leiderschap en inhoud makkelijk in elkaar overlopen. Bovenal zorg je voor verbinding in het team, zet je de juiste lijnen uit en geef je je teamleden de ruimte om zich te ontwikkelen. Daarnaast doorleef je de registratieve processen. Je snapt de principes van horizontaal toezicht en werkt aan procesverbetering. Maar je zorgt ook voor ontspanning en een dosis humor, de werkzaamheden zijn al serieus genoeg.

 

Jij…

 • hebt een HBO-opleiding met minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende of aantoonbare kwaliteiten

 • bent objectief en kritisch. Staat stevig in je schoenen en durft het gesprek aan te gaan met mensen uit alle lagen uit de organisatie

 • bent zorgvuldig en sterk in plannen en prioriteren

 • bent iemand met een positieve insteek en stressbestendig

 

Wat wij bieden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

 • Salaris: FWG 60. Maximaal € 4.620 bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring)

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%

 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)

 • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)

 • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering

 • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%

 • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform (waaronder GoodHabitz en GGZ Ecademy)

 • Het betreft een dienstverband voor een jaar met de intentie om daarna tot een vaste aanstelling te komen

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor GGZ NHN Voor nadere informatie over de vacature kunt je contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Je sollicitatie kun je richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en / of rfalke@publicsearch.nl

bottom of page